精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

新入?
最左幾錢?

最右幾錢?

最左 3xxx 新版見2900 舊版 40xx
最右好似 1xxx 另外換左條錶帶
中間先新入

我隻橙細mm舊版二手賣到4500有人接,癡線

果時冇買橙色 驚難襯
估唔到精工都有得炒

中間先新入

果時冇買橙色 驚難襯
估唔到精工都有得炒

精工升值經常有,我買嗰時就覺得佢sharp過藍同黑揀佢,後來傳出停產,精工膠帶橙色細mm通常日本本土賣唔出口,水貨錶佬引入都唔多,因為鋼帶黑面或藍面多人買,橙面嗰時最平,依家最貴,佐敦有隻倉底貨之前見佢賣7000,最近冇咗,應該係比人買咗

果時冇買橙色 驚難襯
估唔到精工都有得炒

精工升值經常有,我買嗰時就覺得佢sharp過藍同黑揀佢,後來傳出停產,精工膠帶橙色細mm通常日本本土賣唔出口,水貨錶佬引入都唔多,因為鋼帶黑面或藍面多人買,橙面嗰時最平,依家最貴,佐敦有隻倉底貨之前見佢賣7000,最近冇咗,應該係比人買咗

佐敦啲價真係好痴線

3隻都水貨
佐敦同土瓜灣都冇保用證
不過佐敦服務幾好

新入?
最左幾錢?

最右幾錢?

中間先新入

最右乜型號

3隻都水貨
佐敦同土瓜灣都冇保用證
不過佐敦服務幾好

新入?
最左幾錢?

最右幾錢?

中間先新入

最右乜型號

應該係 SSC223P2 Solar 黎
我早排入左隻99.9% new 嘅舊版細mm,3k

3隻都水貨
佐敦同土瓜灣都冇保用證
不過佐敦服務幾好

佐敦偏貴喎

呢兩隻超靚但再買實比人鬧

中間先新入

果時冇買橙色 驚難襯
估唔到精工都有得炒

我十一月都入左舊版細 mm, 戴左一兩次之後條帶花左
另舊版大 mm都有入手供奉
藍色細MM最平幾錢
有冇巴絲放

呢兩隻超靚但再買實比人鬧

右邊武士都可以入下,左邊就真係出到濫
藍色細MM最平幾錢
有冇巴絲放

買隻新2800左右,巴打
咁多位巴打 灣仔有冇地方有精工款睇下
我咁啱經過想睇下 thx!!

咁多位巴打 灣仔有冇地方有精工款睇下
我咁啱經過想睇下 thx!!

188 2樓 上樓梯轉左然後直入轉右
巴打們, 我隻細MM 每日都會慢 1 分鐘
想問可以去邊度Check?

利申: 3年前買, 係土瓜灣買

188 2樓 上樓梯轉左然後直入轉右

唔該巴打!

巴打 二樓唔見有鋪頭賣精工 有冇第二到推介

一樓呀,賣遙控飛機仔嗰條行
其實換一次普通錶面幾錢,等我有個預算
留名

巴打 二樓唔見有鋪頭賣精工 有冇第二到推介

一樓呀,賣遙控飛機仔嗰條行

見到啦 巴打 唔該你
想問下銅鑼灣有冇地方有得行下 想順便去打個轉
Thx!!

東角同銅鑼灣地帶入面都有
巴打們, 我隻細MM 每日都會慢 1 分鐘
想問可以去邊度Check?

利申: 3年前買, 係土瓜灣買

返土瓜灣 帶埋單
你多數靜止定郁得多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞