精工seiko討論區 (2)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike

幾錢 咩型號

sbbn035? 我都好想買隻

最近入手
而家又話士瓜灣伏
咁想整我隻細mm(換錶面同圈)應該去邊

立心呃d新手最要不得

我前面講咗,我以前有幫襯過,令到我有份害鳩我fd , 佢中撚完伏堅係唔敢再玩seiko , 實際上聽佢講返,比錢攞完隻表走,間黑店所有嘢都係hea鳩佢,情況同另一個巴打遭遇近似,但我fd可能仲慘d , 一樣無保用證,仲連本說明書都係是撚但比,痴撚線到連size都唔撚啱

仆街土瓜灣快撚d派多d打手嚟喇,等你呀屌你老母!

幾錢 咩型號

sbbn035? 我都好想買隻

最近入手

較番日文既星期幾 仲型d

上網search 土瓜灣Seiko

土瓜灣唔係伏咩

講過必定幫土瓜灣呢間仆街黑店賣恒"廣告"!

巴打夠薑就去搏

甘去邊間好
幾靚

實物肉酸到不忍直視

有無實物圖

土瓜灣唔係伏咩

巴打夠薑就去搏

甘去邊間好

甘你老母

土瓜灣唔係伏咩

巴打夠薑就去搏

甘去邊間好

甘你老母

粗帶吞<em> </em>

呢隻咩型號

粗帶吞&lt;em&gt; &lt;/em&gt;

呢隻咩型號

SRP655K1
而家又話士瓜灣伏

立心呃d新手最要不得

我前面講咗,我以前有幫襯過,令到我有份害鳩我fd , 佢中撚完伏堅係唔敢再玩seiko , 實際上聽佢講返,比錢攞完隻表走,間黑店所有嘢都係hea鳩佢,情況同另一個巴打遭遇近似,但我fd可能仲慘d , 一樣無保用證,仲連本說明書都係是撚但比,痴撚線到連size都唔撚啱

咁應該去邊
時間廊明天開唔開
時間廊明天開唔開

seiko買水貨

信和?
時間廊明天開唔開

seiko買水貨

信和?

到底點解精工行貨同水貨相差咁遠的
而家又話士瓜灣伏

立心呃d新手最要不得

咁應該去邊

深水埗高登果間唔錯
好有耐性咁答我問題
拎晒幾隻吞拿出泥比我玩

立心呃d新手最要不得

咁應該去邊

深水埗高登果間唔錯
好有耐性咁答我問題
拎晒幾隻吞拿出泥比我玩

嗰間行黎,貴啲
人在日本
邊度買最好?
人在日本
邊度買最好?

Bic Cam、激安之殿堂、中野嘅錶舖、各大百貨公司賣錶櫃台
人在日本
邊度買最好?

Bic Cam、激安之殿堂、中野嘅錶舖、各大百貨公司賣錶櫃台

尋日去過激安D款唔係咁多,會再去其他地方睇睇
人在日本
邊度買最好?

岩岩日本番黎,大部分吞都貴過某香港Y拍賣鋪,睇岩款格下價先

岩岩日本番黎,大部分吞都貴過某香港Y拍賣鋪,睇岩款格下價先

日本據聞買Omega最抵,平幾成

換左條錶帶過新年
時間廊明天開唔開

seiko買水貨

信和?

到底點解精工行貨同水貨相差咁遠的

代理食水深呱
而家又話士瓜灣伏

做水貨就老老實實,係嗰樣就嗰樣,唔洗驚無客翻綽,間閪鋪自己做生意蠱撚惑就要預撚咗通天!

其實正正常常換乜春圈/面吖,玩厭買過隻喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞