Leica用家揮吓手

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

其實用慣左240個轉iso方法, 我覺得佢個iso dial 反而會仲慢左

數碼我只係用過M8 M9, 都幾麻煩

都係禁實iso 制之後轉個盤姐

用慣菲林唔使轉嘛 Pro400H當100-400用都可以

咁冇得講 dr 差太遠

不過M8 M9低iso真係無撚敵

640已經好盡

數碼我只係用過M8 M9, 都幾麻煩

都係禁實iso 制之後轉個盤姐

用慣菲林唔使轉嘛 Pro400H當100-400用都可以

咁冇得講 dr 差太遠

不過M8 M9低iso真係無撚敵

640已經好盡

我用到1000
依家mp film 二手價大概幾多錢到?仲有無全新機?thanks🙇🏻🙇🏻
依家mp film 二手價大概幾多錢到?仲有無全新機?thanks🙇🏻🙇🏻

F_topia有全新32.8K
Price.com都好似有

F_topia有全新32.8K
http://Price.com.hk都好似有

二手大約$20000起
想問如果而家入部X2是否不智
想買M3 除左ebay 仲有咩門路買
大家用開咩色body + 咩色lens
好奇一問
黑身銀鏡好似最唔common 我睇睇下又覺得都幾靚仔呀

點解唔入113

點解唔入113

咁買二手好定全新水貨好?因為筆直得一萬左右
大家用開咩色body + 咩色lens
好奇一問
黑身銀鏡好似最唔common 我睇睇下又覺得都幾靚仔呀

銀機+銀/灰鏡,用啡皮帶

點解唔入113

X Vario好似仲多二手過113

反而想知你一萬筆直點解想入電子奶

點解唔入113

因為又窮又想買
自從睇完秘書小姐伊朗啲相,就好想買部X2

點解唔入113

因為又窮又想買
自從睇完秘書小姐伊朗啲相,就好想買部X2

有無用過舊M43
我怕你focus用到癲

M mount

M mount

hexar
啱啱睇翻先知原來興華收咗皮
以後大家啲機點搞?
因為聽過行貨都係照去上海而唔係德國
大家啲菲林機有冇出過事?如果壞咗都係自己寄去德國?
啱啱睇翻先知原來興華收咗皮
以後大家啲機點搞?
因為聽過行貨都係照去上海而唔係德國
大家啲菲林機有冇出過事?如果壞咗都係自己寄去德國?

你真係會寄德國整?整一次3000起跳。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞