Leica用家揮吓手

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
聽日出M10
Leicarumors話M10會「平咗」賣USD 6,595,現時240賣USD 6,995

佢塊係咪新cmos?
今晚有冇直播架?
聽日出M10
Leicarumors話M10會「平咗」賣USD 6,595,現時240賣USD 6,995

佢塊係咪新cmos?

佢話就話specially made for M10... 咁講法都唔知係咪同Q/SL同一塊CMOS 淨係知佢個viewfinder大咗同埋變做0.73x,竟然唔係0.72x
m10定價比預期平
正喎 m240 補番兩萬左右有新機用
睇左m10 review 射左
照估計,水貨好快破4萬

有咩咁特別

有咩咁特別

淨係iso勁左同大減肥變到film m咁呢兩樣已經射 仲未計個好撚好j既iso dial

有咩咁特別

淨係iso勁左同大減肥變到film m咁呢兩樣已經射 仲未計個好撚好j既iso dial

仲有個新viewfinder,又0.73x又闊咗
射到成地都係,今晚再j下佢先

窮人徠卡

搵機會買部leicaflex sl先

大愛 M5
Q 用家 好方便 大家平時用咩套或袋 袋自己部機

唔用套/袋 手持周街走
想問吓Q 香港行貨幾錢
Thx

唔用套/袋 手持周街走

手持之前都就咁放袋? 個鏡不會花嗎

唔用套/袋 手持周街走

手持之前都就咁放袋? 個鏡不會花嗎

我都係就咁拎
平時用hood+filter
鏡唔會花

有咩咁特別

同埋終於可以內置wifi send raw file
睇d sample pic已經j到虛脫
有冇同240 iso比較既review

睇相都感覺到Made in Germany嘅威力

Leica今次出自家thumb rest

Leica今次出自家thumb rest

雖然唔錯
但仲用緊mp240就唔換了
想問吓Q 香港行貨幾錢
Thx

Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞