Leica用家揮吓手

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
同lego一齊影日落

換m10啦
同lego一齊影日落

重點係M-P兩隻字
窮撚的我只好葡萄

唔使葡萄喎
你可以直上M10
同lego一齊影日落

換m10啦

唔啦而家啲部都好使好用
同lego一齊影日落

我地會唔會係識得嘅

岩岩接觸影相既時候玩過朋友部m8同m9
依家都影左相幾年
依家開始想入坑
想問買部m262有mon果部加35 1.4是咪好選擇?
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?
老老實實我無需要拍片同live view
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

定價6萬有找
262係又平又抵玩
M10係有返d舊機感覺
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

定價6萬有找
262係又平又抵玩
M10係有返d舊機感覺

我想買262既原因係因為唔想俾咁貴買digital m, 預計自己玩幾年會放返出去,轉去玩機械film m順便將部菲林m機留黎做家傳
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

定價6萬有找
262係又平又抵玩
M10係有返d舊機感覺

我想買262既原因係因為唔想俾咁貴買digital m, 預計自己玩幾年會放返出去,轉去玩機械film m順便將部菲林m機留黎做家傳

咁你買262 啦
餘下個3萬差價用黎買film
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

定價6萬有找
262係又平又抵玩
M10係有返d舊機感覺

咁你買262 啦

一次過買兩部?
巴打果然好識荼毒人
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

定價6萬有找
262係又平又抵玩
M10係有返d舊機感覺

咁你買262 啦

一次過買兩部?
巴打果然好識荼毒人

說話唔可以咁講
個3萬差價
即時用又得,遲d用亦得
我無叫你即刻買架,係你鬼拍後尾枕
想問7妹normal condition有盒有hood市價大約幾錢?
我係窮撚,淨係得部 M3
想問7妹normal condition有盒有hood市價大約幾錢?

最平加製大約$14000起
福仔 35 1.2太重
可惜又冇錢上11663

最平加製大約$14000起

走寶
萬五蚊齊set連hood 德製無買
一篇有點深度(包括歷史智識同銀包)的奶文
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=183&t=5066265
一篇有點深度(包括歷史智識同銀包)的奶文
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=183&t=5066265

似曬命文多啲
不過搞到我都心郁郁
想入返部0.72 LHSA black paint M6

A7ii 加七妹
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

英國買翻嚟,退埋稅好似HKD$ 46K有找
依家都影左相幾年
依家開始想入坑

宜家一定係m10

m10幾錢?

英國買翻嚟,退埋稅好似HKD$ 46K有找

訂左都唔知幾時先有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞