Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
TST 今日有無貨?
運送中

本身寫幾時到?

16 JAN
巴打們知唔知日本有無現貨? 過兩星期去想直接入手

人在大阪。冇貨
1600 收呀

itrade都17xx啦 自用驗屍官想1600收真係不如叫人直接塞錢入你袋
1600 收呀

itrade都17xx啦 自用驗屍官想1600收真係不如叫人直接塞錢入你袋

琴日先有人收完1550

想自用既巴打上dcfev_r mon 下啦
更新一下,今日冇用過 airpods,setup 冇變 (SE, IOS10.2, 電話冇關藍牙),24 個鐘 standby 之後嘅電量係:

耳筒 100%
叉機 92%
俾我個 case 大家參考下

SE, IOS10.2, 電話冇關藍牙

尋晚一點幾差滿電,除左條線,成個 case 連耳筒在內放係手機側邊,剛剛 check 電量 (即係 12 個鐘 standby),耳筒 100%,叉機 99%

想問下se 連airpods 有無咩問題?會唔會易斷線(聽巴打講搭一轉地鐵旺角、金鐘站先見真章)因我感覺上佢連iphone 7會最好

未有機會出街試,喺屋企試未斷過線,冇疾冇 delay
1600 收呀

琴日先有人收完1550

想自用既巴打上dcfev_r mon 下啦

小心假野啦咁
itrade收緊17xx 都放1550,我就唔敢要啦講真
無貨
無貨

唔出去啦 天寒地凍,排親都白果 比1700 上網收左
傾電話成日斷 聽歌睇片完全無事
AOS貨 1700放
驗屍官驚假免問
留tg
之前買係度同打收左
而家AOS貨到左
有冇巴打要
tg:billypang
1700售airpods
telegram:ken 22
今日同女友去天才吧換6s電時搭單問過紅精靈,佢話連airpod最好update 到最新既10.2,話始終以前既ios10個陣未出airpod,所以宜家用airpod配舊ver可能就會撞(好似我咁斷線斷到仆街)

另外我又問佢外國蘋果forum 都有人講過6splus連得好差,香港又有無人有report過?佢話暫時無 我係第一個 ....

所以巴打們個airpod係有問題既不妨同蘋果反映多d,佢地夠數就會正視問題
個case同隻airpods叉滿電掹走,冇用過2個鐘後case得96% airpods得97%
有冇人係咁?定係我隻有問題?
又一城有現貨
啱啱6s換電,見到有人問個staff有無貨。個staff check完就拎兩盒出黎。
叉滿訓醒個case得返88%電
啱啱6s換電,見到有人問個staff有無貨。個staff check完就拎兩盒出黎。

邊間

邊間

又一城
Sold out
今日同女友去天才吧換6s電時搭單問過紅精靈,佢話連airpod最好update 到最新既10.2,話始終以前既ios10個陣未出airpod,所以宜家用airpod配舊ver可能就會撞(好似我咁斷線斷到仆街)

另外我又問佢外國蘋果forum 都有人講過6splus連得好差,香港又有無人有report過?佢話暫時無 我係第一個 ....

所以巴打們個airpod係有問題既不妨同蘋果反映多d,佢地夠數就會正視問題

10.2 6s傾電話會狂斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞