Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
琴晚試埋開番 Bluetooth. 電話入房 關門, AirPods 放廰櫃裡面 睇吓佢會吾會因為要 search Bluetooth 同接受差 而個充電盒會用多左。

結果 充電盒都有 98% 電喎。

之前有人話充電盒一晚 無 20-30%電。 真係有無題

吾你老母

咩事呀你

吾你老母呀咩事
琴晚試埋開番 Bluetooth. 電話入房 關門, AirPods 放廰櫃裡面 睇吓佢會吾會因為要 search Bluetooth 同接受差 而個充電盒會用多左。

吾你老母+1

吾你老母

咩事呀你

吾你老母

5p 字

吾你老母

咩事呀你

吾你老母呀柒頭
唔字識唔識打呀屌你
仲咩事 咩你老母咩

一樣有條線拖撚住,你咁怕跌用返有線啦

點樣拖撚住呀
大佬係removable喔
對於運動撚嚟講,Wireless+可以掛係頸係超級方便
我怕跌就唔會買Wireless啦

咁點解唔買powerbeat/beatx?

係有條線就買beatx啦 運動撚

咁點解唔買powerbeat/beatx?

我諗airpod connect返apple 產品係最smooth既

Beats 都係apple的

介紹返,beatx一樣有w1晶片

我諗airpod connect返apple 產品係最smooth既

Beats 都係apple的

介紹返,beatx一樣有w1晶片

冇錯

Design 方面仲係 beats

但機件已經係親生仔
今日真正全日用 AirPods

屋企都用 connect mac

係屋企行嚟行去,跳上床,去廁所

有人打嚟講埋電話

AirPods 我覺得係近年最驚喜嘅product

有人打嚟講埋電話

用唔用到咁耐

有人打嚟講埋電話

用唔用到咁耐

當然唔係直落,我中間叉咗一次,大約10至15分鐘到,見到佢上返 83% 就繼續用
唔知聽日有無貨

有人打嚟講埋電話

用唔用到咁耐

當然唔係直落,我中間叉咗一次,大約10至15分鐘到,見到佢上返 83% 就繼續用

法國是旦有樣APPLE DEVICE 開左藍芽都食電到仆街

用唔用到咁耐

個device 食電定 Airpod 食電?

Airpods

Airpods

咁大獲
我自己就可以熄晒d藍芽姐,冇理由叫我屋企人都熄埋

Airpods

咁大獲

屋企imac一定長開藍牙connect mouse,咁咪仆街?

Airpods

咁大獲

屋企imac一定長開藍牙connect mouse,咁咪仆街?

熄機囉,唔知係咪咁關事啦,
尋晚試過熄晒APPLE WATCH, IMAC,IPAD,IPHONE,訓左8個鐘有98%,朝早起身開番啲電即倒水,
https://tw.mobi.yahoo.com/home/airpods%E9%8A%B7%E9%87%8F%E6%9A%A2%E6%97%BA-%E5%85%85%E9%9B%BB%E7%9B%92%E5%8D%BB-%E7%95%B0%E5%B8%B8%E6%8E%89%E9%9B%BB-100059234.html

有用戶將充滿電的AirPods放置充電盒中,一覺醒來發現充電盒電力下降了15%至20%,或是將充飽電的AirPods放入充電盒,數小時內充電盒電力下降40%。

對此,蘋果官方已經提供更換服務,用戶若有遇到類似問題可向蘋果客服詢問,免費更換電池盒。外界推測可能是部分AirPods的充電盒品質不穩定導致,但蘋果並未多做說明。

吾你老母

咩事呀你

震驚
今日有無貨 又一城排左幾多人
Apm無貨 on99 第一日都無
今日放假想去IFC問問
airpod拍兩下叫siri....有冇得set到部電話唔好著mon??
好開心原來我個日排係最後一日有現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞