Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
終於收到
個siri咁難用既
到底要點邊個位

你用多啲會熟手

我之前60% 中

依家100%

仲未中過
想問下要較大細聲係未要靠siri?
如果係,咁你地會唔會搭地鐵時叫siri較大聲d?
諗緊買唔買好
諗緊買唔買好

申隻手入褲袋較大聲啦
諗緊買唔買好

申隻手入褲袋較大聲啦

Ok
諗緊買唔買好

申隻手入褲袋較大聲啦

Ok

買隻apple watch
點解用緊airpods仲要將部電話拎出嚟聽
點解用緊airpods仲要將部電話拎出嚟聽

邊個咁on9
話時話喺街度未見過人用
ITRADE賣左1860,邊Q個話1500

我尋日問真係得$1500
如果有人出$1800我即刻放俾佢。
請留email

你咁無信心不如我義海1600幫你收左佢、留email

i 吹?
fb 話下午有 18xx
夜晚得返 15xx
直插無水花

你聽個on9 鳩up 啦
西吹facebook幾個鐘前先吹雞收18xx

自從iphone 6 後,高/連登特別多大眾乞E 收機佬搵食
咩叫炒價唔好Pm? 咁把炮自己去蘋果買,有碌卡有積分

咩叫低於先達價? 你老母同你交收又要就時間又要睇你驗屍官咁驗? 你老母我睇你開盒做乜撚野? 你話可以睇你開苞就話

屌你老母日日上網鳩Up 先達西價,仆街仔盜亦有道,大把人日日排幾粒鐘搵多餐飯,你一個唔該扮自用轉頭賣先達

仲有仆街叫你帶價pm

痴撚線依家都仲要食炒

一口價$1700
你得就搵我
Telegram: no_money

已有巴打搵左我,今晚交收

on99 咁多巴打講你聽先達收18xx都唔信、1700 賣比人

你係唔係short撚左?
Sorry 想問條on9問題
黎緊想買俾男朋友做生日禮物
去apple store有冇得買
如果冇,就要去先達果啲?
冇研究開耳機 不過聽過男朋友話想要
終於用到個siri
原來大大力點落去先會有反應
以後都係用隻watch做曬飛歌較聲音聽電話果d算

同人收啦 先達食你一水
岩岩喺長沙灣終於見到有條友用緊 望落去好似好長咁

同人收啦 先達食你一水

Thanks~

一口價$1700
你得就搵我

已收

謝謝巴打!

一口價$1700
你得就搵我

已收

謝謝巴打!

去緊先達未? 又執百幾
油耳d耳屎釀左入d窿仔度,有冇清潔心得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞