Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
開心使用中
巴打們知唔知日本有無現貨? 過兩星期去想直接入手
有時拍二下sir 無反應

有無得set 一放耳仔立即play 歌,唔使次次開apps?
自用

有無巴打放

Telegram: hku852

有無得set 一放耳仔立即play 歌,唔使次次開apps?

我開頭都係拍兩下冇反應,你試多幾次大力少少,同拍喺頂個位,唔係支桿,就會掌握到
同樣16/1 仲未轉status

你試下唔好用一隻手指拍,用哂5隻手指,準好多
巴打們知唔知日本有無現貨? 過兩星期去想直接入手

同問

你有無set熄mon 唔俾用siri?
尋晚收到,好正,玩到停唔到,配合 "喂 Siri" 唔使掂個耳筒已經做到大部份操作,除左接電話同收線都要 tap 兩下。

唯一缺點係唔可以同時連接 iPhone 同 android 手機,如果同時用兩款機,會冇咁方便。
認真,用黎跑步有無問題,好驚會跌

我冇,但每個人唔同,建議去apple Store 試
係咪自24號起,Apple retail store 都冇貨供應?
尋日$1650收左隻DHL貨無單既
玩左一日 唔係好岩自己 咩方面都好好
係唔隔音自己接受唔到 有無巴打想接?
$1300 北角交收

岩岩個post 留左言 你未覆
我今日都ok
請留聯絡
比起se535細聲好多,不過功能值返晒係度
Se535已入冷宮
$1300 北角交收

我今日都ok
請留聯絡

你比個email我
我比個wtsapp你
$1300 北角交收

我今日都ok
請留聯絡

你比個email我
我比個wtsapp你

你有無telegram? 因為我個email 打出黎就起哂底架喇

@snooze76
$1300 北角交收

我今日都ok
請留聯絡

你比個email我
我比個wtsapp你

我都有興趣

我今日都ok
請留聯絡

你比個email我
我比個wtsapp你

我都有興趣

排隊好喎

你比個email我
我比個wtsapp你

我都有興趣

排隊好喎

排緊
aos貨已到,好撚好玩,完美連接,部電話係間房行出去廁所,擋住幾幅牆都冇斷,好勁

我今日都ok
請留聯絡

你比個email我
我比個wtsapp你

你有無telegram? 因為我個email 打出黎就起哂底架喇

@snooze76

我都係 一個mail我都起底
我無telegram

你比個email我
我比個wtsapp你

@snooze76

我都係 一個mail我都起底
我無telegram

有喇
airpod201612@gmail.com
平時講喂siri係咪都要同手機講,就咁對airpods講係咪唔識走出黎?
平時講喂siri係咪都要同手機講,就咁對airpods講係咪唔識走出黎?

Airpods拍兩下都有siri
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞