Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Find my AirPods
Open source 咗,Xcode 自己裝

https://github.com/iPwnTech/Podtrace

點整???

最客易嘅方法

1. Download IPA
2. Download Cydia Impactor

3. 連接 iPhone 落電腦
4. 開 impactor 拉個IPA 入去
5. 打 Apple ID
6. 搞掂
Find my AirPods
Open source 咗,Xcode 自己裝

https://github.com/iPwnTech/Podtrace

點整???

最客易嘅方法

6. 搞掂

要jb??

日版
大家聽歌既時候,有冇試過聽到啲好拆既聲?
等撚死人喇!!!!!2月13幾時出貨呀!!!!!!!!!!!!
等撚死人喇!!!!!2月13幾時出貨呀!!!!!!!!!!!!

2月18
唔得閒試所以遲左落單

2月18
唔得閒試所以遲左落單

2月15 留名

2月18
唔得閒試所以遲左落單

2月15 留名

2月4

2月18
唔得閒試所以遲左落單

2月15 留名

2月4

2月17 留名
2月15 留名

點整???

最客易嘅方法

6. 搞掂

要jb??

唔洗
2月22日留名

日版

應該除左蝗版外 全球都係同一隻

日版

應該除左蝗版外 全球都係同一隻

蝗版有咩唔同?
自動過濾霧霾
個差電盒已經跌到崩撚晒 花尻晒

個盒好撚易污糟
係咪已經無人朝早排

個盒好撚易污糟

痴毛痴撚到
如果巴打有多貨可以放部比我 自用
可以食啲炒價
telegram@avenmaze
今日係先達放左$1800,門市幾日無放貨,得Aos貨
2月15 留名

可以睇哂,超正

可以睇哂,超正

我睇唔到個盒既電
巴打點整?

可以睇哂,超正

我睇唔到個盒既電
巴打點整?

要有一隻 AirPod 係個case 入邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞