Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
2月4出貨未

可以睇哂,超正

我睇唔到個盒既電
巴打點整?

要有一隻 AirPod 係個case 入邊

明白唔該巴打
2月22先送過嚟
重有冇得排
我一向由早到收工回到家都係耳機不離。自從上星期六開始用之後,完全開心方便到不能形容。

唯一的不便是回家玩windows 電腦時接了它後,想再接上iphone 6,會很不順利。除這之外便沒有投訴了。
我一向由早到收工回到家都係耳機不離。自從上星期六開始用之後,完全開心方便到不能形容。

唯一的不便是回家玩windows 電腦時接了它後,想再接上iphone 6,會很不順利。除這之外便沒有投訴了。

錯在windows
其實出貨量係咪超少
本身等緊beatsX
但beatsX都因為AirPods遲出貨所以遲上架
所以
我決定睇下,AirPods有現貨先定beatsX有得AOS訂先
邊樣出現先就揀邊樣
仲有一個月
有炒價真係好難自用
今日落單己經去到 25/2
有冇2月既手足已經出左貨 俾d good news黎聽下都好
利申二月十八
19號用到而家,除左長傾電話成日自己斷線好annoying之外,其他樣樣都好好
有冇2月既手足已經出左貨 俾d good news黎聽下都好
利申二月十八

有冇好消息
利申二月十八

有冇好消息

冇郁過!
19號用到而家,除左長傾電話成日自己斷線好annoying之外,其他樣樣都好好

去到紅綠燈位有少少窒....
聽到原來準備出 airpod in ear

改下個外殻又可以cap 多筆 (電路,藍芽咩都唔使改)

Apple 你係得

咁正?我最想用入耳式
有無來源?

唔似apple作風

其實earpod本身都有出in-ear,airpod有in-ear只係時間問題
過到幾代或者索性隨機送(到呢類產品夠普及嘅時候 )

反而奇怪嘅係lightning唔即刻出in-ear,可能個定位真係過度性產品
利申二月十八

有冇好消息

冇郁過!

15/2 都未郁

咁正?我最想用入耳式
有無來源?

唔似apple作風

其實earpod本身都有出in-ear,airpod有in-ear只係時間問題

反而奇怪嘅係lightning唔即刻出in-ear,可能個定位真係過度性產品

唔好講d似是而非嘅嘢就當係理據啦
apple in-ear唔係earpods
earpods係遲過apple in-ear推出
earpods嘅出現純粹係要取代原本圓形嗰個earphones
就算係過度產品我相信個過度期都幾長下

利申:都想佢出in-ear airpods
今日有冇貨 攰得制起唔到身
我都等緊有現貨先
想現貨買 有冇消息...

唔似apple作風

過多幾代或者索性隨機送(到呢類產品夠普及嘅時候 )

唔好講d似是而非嘅嘢就當係理據啦
apple in-ear唔係earpods
earpods係遲過apple in-ear推出
earpods嘅出現純粹係要取代原本圓形嗰個earphones
就算係過度產品我相信個過度期都幾長下

利申:都想佢出in-ear airpods

ok我錯,原來時序係咁
其實都唔明點解咁多人屌佢隻原裝都唔出做in-ear
鬼佬真係冇所謂?

個moon都因為市場問題而變大啦
變in-ear單係亞洲市場都好肯定會大賺,有錢都唔賺
想現貨買 有冇消息...

上dcf收

咁正?我最想用入耳式
有無來源?

唔似apple作風

apple in ear出左多年都唔會跟電話送啦
今次無線耳機重要貴過aie都咁受歡迎你想佢送?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞