Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

唔似apple作風

其實earpod本身都有出in-ear,airpod有in-ear只係時間問題
過到幾代或者索性隨機送(到呢類產品夠普及嘅時候 )

反而奇怪嘅係lightning唔即刻出in-ear,可能個定位真係過度性產品

apple in ear出左多年都唔會跟電話送啦
今次無線耳機重要貴過aie都咁受歡迎你想佢送?

時間問題啫,如果成街都為幾十蚊一對嘅無線藍芽,到時佢就送啦
in-ear其實成本唔會差好多啦,又唔係咩特別嘢,純粹設計問題啫
apple覺得自己原裝嗰對先係好嘢啩

其實earpod本身都有出in-ear,airpod有in-ear只係時間問題
過到幾代或者索性隨機送(到呢類產品夠普及嘅時候 )

反而奇怪嘅係lightning唔即刻出in-ear,可能個定位真係過度性產品

apple in ear出左多年都唔會跟電話送啦
今次無線耳機重要貴過aie都咁受歡迎你想佢送?

時間問題啫,如果成街都為幾十蚊一對嘅無線藍芽,到時佢就送啦
in-ear其實成本唔會差好多啦,又唔係咩特別嘢,純粹設計問題啫
apple覺得自己原裝嗰對先係好嘢啩

等多五六年都未必買到幾十蚊個
一黎黎普及都最少兩三年,二黎又會通貨膨漲
今日第一日用,感覺良好,戴左好似冇戴咁,聲就好過earpods 少少,衰在較大細聲同飛歌要靠siri
出貨出到幾多號? thx
出貨出到幾多號? thx

好似 1月14,15,16
有冇人可以放比我
想自用
今朝門市有貨,今日先達收緊$18xx
電量解決左未呀屌

今日門市邊間有?

今日門市邊間有?

同問

今日門市邊間有?

同問

間間都有,但得頭4,5個人買到

今日門市邊間有?

同問

間間都有,但得頭4,5個人買到

有冇人可以放比我
想自用

個撚個都自用架啦,自己上dcf收啦
唔想食炒就上apple store訂啦

順便我想收個香港單位
300萬內係港島區,有lift同高層就ok
有冇人可以放比我
想自用

順便我想收個香港單位

我有個,但你收租定自住先?
有冇人可以放比我
想自用

順便我想收個香港單位

人地自住ga, 你仲唔去買一層原價放返俾佢?
有冇人可以放比我
想自用

巴打我有喎,有興趣嗎?
一直未買,等佢幾時walkin
不過好少人用咁
不過好少人用咁

出面耳機撚話出街見到人用Airpod / Beats
就影相上放上網公審
勁多人參與
不過好少人用咁

就影相上放上網公審
勁多人參與

痴撚線
有冇人可以放比我
想自用

巴打我有喎,有興趣嗎?

有冇兩對,我都有興趣
不過好少人用咁

就影相上放上網公審
勁多人參與

痴撚線

d耳機毒撚真係好恐怖
有冇人可以放比我
想自用

順便我想收個香港單位

我有個,但你收租定自住先?

自住
不過好少人用咁

就影相上放上網公審
勁多人參與

點解要公審
有冇人可以放比我
想自用

巴打我有喎,有興趣嗎?

有冇兩對,我都有興趣

我有呀,不過有一對開過。
有興趣可以telegram @therapeu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞