Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
無貨

咁早知?
無貨

ifc 沙田

巴打係現場?
仲想去沙田博下
Cwb IFC no stock
FW 都冇
講明左第一水存倉賣哂,應該係比哂AOS
Apm有無
尖沙咀講咗無貨了
頭先聽緊歌,左右耳斷線斷到仆街,有次斷到停左
以為兩隻耳機無電又唔係
以為放左落褲袋所以有事,手機拎上手一樣照疾
有無人知會係咩事?

用緊6s Plus ?

係呀 巴打你都試過?
以為兩隻耳機無電又唔係
有無人知會係咩事?

用緊6s Plus ?

係呀 巴打你都試過?

奇怪我琴日用幾個鐘都冇斷,關唔關機型事
利申 7 plus
利申 7 plus

有可能,但應該係 software 問題
雖然售價高達 1,288 港元,但無阻 AirPods 熱賣,就連 Apple CEO Tim Cook 亦開腔指 AirPods 取得巨大成功。如果你現在想購買 AirPods,在官方網站購買可能是唯一方法,因為根據網站 IsInStock 的資料,在小編執筆之時,全球 Apple Store 只有 11 間有現貨。
https://unwire.hk/2016/12/30/airpods-isinstock/mobile-music/headphones/

用緊6s Plus ?

係呀 巴打你都試過?

ios幾?update咗未?
雖然售價高達 1,288 港元,但無阻 AirPods 熱賣,就連 Apple CEO Tim Cook 亦開腔指 AirPods 取得巨大成功。如果你現在想購買 AirPods,在官方網站購買可能是唯一方法,因為根據網站 IsInStock 的資料,在小編執筆之時,全球 Apple Store 只有 11 間有現貨。
https://unwire.hk/2016/12/30/airpods-isinstock/mobile-music/headphones/

肚餓式銷售成功
利申 7 plus

有可能,但應該係 software 問題

今晚拎老婆部6s試下
Tim cook妹妹下屌你老母

係呀 巴打你都試過?

ios幾?update咗未?

以為兩隻耳機無電又唔係
有無人知會係咩事?

用緊6s Plus ?

係呀 巴打你都試過?

你上Google Search "AirPods Disconnected iPhone 6s Plus"就會見到好多受害者
戴咗成個星期得兩個結論

自覺物有所值
同埋出街好多身邊經過嘅人會投以注目禮

用緊6s Plus ?

係呀 巴打你都試過?

你上Google Search "AirPods Disconnected iPhone 6s Plus"就會見到好多受害者

im not alone

千令蚊唔算貴,其他同類型無線耳機成二三千
其實支野講電話音質係咪會好過wechat whatsapp錄音??
我用wechat錄音好似好細聲咁
其實支野講電話音質係咪會好過wechat whatsapp錄音??
我用wechat錄音好似好細聲咁

傾電話都會模糊少少
但你唔專登去比較係唔會察覺
昨晚10點幾去先達放airpods仲有$1730 但好奇怪個個都幾十隻咁放,個價都仲keep到
昨晚10點幾去先達放airpods仲有$1730 但好奇怪個個都幾十隻咁放,個價都仲keep到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞