Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇巴打平放一隻比我賣去先達?
請帶價PM , 炒價勿擾,要有單、可表演即場開盒

諗起上面條傻閪

擺明係九眾乞E收機佬扮西價壓巴打

要即場激活,拆左都係收平幾十
15/2 繼續處女中
15號仲未轉呀屌
快啲開定新thread
等到1001都仲未有得玩AirPods
6星期 aos 運送 實際係慢過定快過那個時間?有機會唔喺香港所以怕等唔到
大貨好快有囉 今日連屯門d電器鋪 天水圍都有but仲係炒價 1888至1988
大貨好快有囉 今日連屯門d電器鋪 天水圍都有but仲係炒價 1888至1988

就算大貨到咗都好難跌返落正價?

1888 仲唔買? 西trade 收到1950 啦

炒價其實地方一早都有啦

炒價其實地方一早都有啦

炒價市區不嬲都有 連天水圍都有 巴打們睇路炒

執得一百幾十無興趣
自從炒完6s果轉之後無興趣炒 果時十部前後先執得一千 晒時間玩

執得一百幾十無興趣
自從炒完6s果轉之後無興趣炒 果時十部前後先執得一千 晒時間玩

自用都係等aos?
自用都係等aos?

個半月喎
今日store有貨
自用都係等aos?

個半月喎

都係個句,訂左先。
如果有現貨,一樣會早啲出貨比你,只要仲係processing 就可以cut單。
今日store有貨

邊間?係咪要排到正常開鋪時間先有得買?
17 processing揮手
希望9號前到
仆你個街,用左幾日咋,又無入水又無跌過!
今日就同我隻左耳無聲出,google過跟住做,原來一堆人都係咁,跟住reset同re-pair,轉個頭聽唔夠一首歌又無左聲
希望9號前到

15仲未轉
希望9號前到

17號揮手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞