Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Airpod 靚唔靚聲

我唔識聽
但係靜既環境聽其實幾好

我都係

巴打幾時訂的?

尋日

我年30訂 3/15
剛落訂,17/3 先送貨
剛落訂,17/3 先送貨

就黎可以開個
17/3等候區

巴打幾時訂的?

尋日

我年30訂 3/15

早兩日訂 早兩日送
都計得幾準
大家要等咁耐唔洗灰心,我就黎等左一個月 仲係2月18號 無提早過
大家要等咁耐唔洗灰心,我就黎等左一個月 仲係2月18號 無提早過

準時六星期

同你一樣 18/2 仲係處女中

上網睇下有無人二三百左右炒價
食左佢算

都等左咁耐 唔爭在嗰兩個半禮拜
我都等左五個星期
等下等下會唔會等到出airpod 2
我都等左五個星期
等下等下會唔會等到出airpod 2

唔好灰心

上網睇下有無人二三百左右炒價
食左佢算

唔想食炒價
香港乜野都要食炒價
上個月先食左部炒價VR
15/2 處女中
上面今日收到個巴打又唔比個日子黎做下reference
15/2 處女中

15/2都係處女 叫左成個月春
15/2 處女中

比ref你又唔信,都話左唔好抱咁大希望,亦都唔需要絕望,因為佢轉做pfs,你基本上兩三日就到手,早你原本個日期一星期左右,你2月10號再睇啦
3月9先送到
15/2 處女中

比ref你又唔信,都話左唔好抱咁大希望,亦都唔需要絕望,因為佢轉做pfs,你基本上兩三日就到手,早你原本個日期一星期左右,你2月10號再睇啦

幾時有唔信 想知果位巴打係出緊幾多號貨比自己estimate 下得唔得先? 我夠估預一個星期左右無死啦 駛你講?
上得黎問緊係想快d 有玩具玩,咁想佢早d 到好正常者,我只係問個希望睇下而家會唔會出到2月10 果批係咪唔撚得
我答你,以蘋果黎計,我二月十五一撚定有添
15/2 處女中

幾時有唔信 想知果位巴打係出緊幾多號貨比自己estimate 下得唔得先? 我夠估預一個星期左右無死啦 駛你講?
上得黎問緊係想快d 有玩具玩,咁想佢早d 到好正常者,我只係問個希望睇下而家會唔會出到2月10 果批係咪唔撚得

咁你可以由頭再睇多次個post,你都會發現我曾經經歷過你呢個階段,見人收到就係咁問eta係幾時,都好多巴打會幫手答下留個希望。但當發現大家其實都係早一星期左右嘅時候,咁有咩好ref呢?你話佢個派貨好奇怪,時快時慢就話ref姐。但原來你自己都好清楚係一星期左右嘅,咁你要嘅唔係ref。
睇開啲啦巴打,Ref就係早大約一星期,要送到嘅始終會送到,唔到嘅送到你個批突然間大量唔過QC要重新整過亦都唔出奇,係咪

咁你可以由頭再睇多次個post,你都會發現我曾經經歷過你呢個階段,見人收到就係咁問eta係幾時,都好多巴打會幫手答下留個希望。但當發現大家其實都係早一星期左右嘅時候,咁有咩好ref呢?你話佢個派貨好奇怪,時快時慢就話ref姐。但原來你自己都好清楚係一星期左右嘅,咁你要嘅唔係ref。
睇開啲啦巴打,Ref就係早大約一星期,要送到嘅始終會送到,唔到嘅送到你個批突然間大量唔過QC要重新整過亦都唔出奇,係咪

一月頭果班巴打係早兩星期出貨
而家變左早一星期,咁唔係時快時慢咩
早幾日有個9/2,10/2 話轉左PFS
咁我15/2 想take ref 好正常者
早幾日有個9/2,10/2 話轉左PFS
咁我15/2 想take ref 好正常者

我9/2仲未轉
轉咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞