Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
認真,用黎跑步有無問題,好驚會跌

我冇,但每個人唔同,建議去apple Store 試

認真,我係屋企試過fing 頭fing到heavy metal個d咁都無甩,係有d頭暈

利申,開始前帶岩個位,感覺佢唔會鬆鬆下
係有一個美中不足既地方係

當我帶左airpods用apple watch接聽電話,iphone個通話畫面會keep住長開唔識熄mon .....

好撚多餘,咁你用跟機個個跑步會唔會跌出黎,人講跌你又信

用過嘅巴絲們點睇?

我上次用黎聽馬
由中午12點正聽聽聽聽到下午4點半左右先完全無電
FYR

我上次用黎聽馬
FYR

Quote錯Sry

用過嘅巴絲們點睇?

我上次用黎聽馬
FYR
平時講喂siri係咪都要同手機講,就咁對airpods講係咪唔識走出黎?

Airpods拍兩下都有siri

其實我連手都唔想郁
尋日$1650收左隻DHL貨無單既
玩左一日 唔係好岩自己 咩方面都好好
係唔隔音自己接受唔到 有無巴打想接?
$1300 北角交收

重新接受預約
麻煩留個email

$1300 北角交收

重新接受預約
麻煩留個email

wymanwong1@gmail.com
$1300 北角交收

重新接受預約
麻煩留個email

bensoncho1357@yahoo.com.hk
可以即日交收
$1300 北角交收

重新接受預約
麻煩留個email

巴打send左email未
$1300 北角交收

重新接受預約
麻煩留個email

我陣間sd

我陣間sd

今日係咪冇貨
聽日去排打算
今日係咪冇貨
聽日去排打算

好似已經好幾日冇
聽日機會最大

冇理由兩個工作天都冇貨返
上個post有人問有冇漏音
都唔係入耳式一定有漏音
希望在明天
有冇得係Apple Store到比錢訂
有Bragi,除左隔音之外,無乜野差得過, 最正係同一個apple id 唔洗下下pair 先用得,就甘開藍牙select 個個AirPod即可

乜其他bt耳機會有聲音唔同步問題???同埋人多就窒??
乜其他bt耳機會有聲音唔同步問題???同埋人多就窒??

初初嗰啲有
有無巴打原價放
Telegram : wantairpod
等不及想玩玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞