Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
買線果d根本on9 咁信唔過apple野就唔好買啦

一陣買完又買埋條線係到賴airpods易甩

根本以前EARPODS 易甩係因為條線有重量又易KICK 到野
無線,穏陣好撚多囉
算啦,人地想買咪買囉,費時比人話傻西瓜

明明之前EarPods 成日甩係因為條長到不堪又重嘅線
明明AirPods 賣點係true wireless 加左右獨立 Bluetooth

都要加條線落去 我冇野講,盡咗力
16/1 終於出貨
頭先聽歌又斷又窒啦屌
好似傾電話收得唔好窒下窒下
到底全香港係咪得我一個係咁

利申 iphone6s+ 10.0.1

我都係
頭2星期仲正正常常 呢幾日就變得好唔穩定
放落褲袋都收得清楚

明明AirPods 賣點係true wireless 加左右獨立 Bluetooth

其實呢d線先易跌,我同事同我都執過呢d耳機,好多人貪方便掛係頸,條耳機又輕得濟跌左都唔知

盡左力就收爹啦傻西
一樣米養百樣人
一部iphone有d人鐘意裸跑 有人鐘意用個大公仔軟膠dom套住佢
你又會去笑9人sj 設計 iphone賣點夠薄 你地係要加厚佢
到最後又扮低幾句算啦,無氣,盡力,懶委屈你成個怨婦咁
其實
關你撚事咩
頭先聽歌又斷又窒啦屌
好似傾電話收得唔好窒下窒下
到底全香港係咪得我一個係咁

利申 iphone6s+ 10.0.1

我都係
頭2星期仲正正常常 呢幾日就變得好唔穩定
放落褲袋都收得清楚

剛試左上10.2睇下係咪真係好d
點知又撞到另一樣野
正常用airpod睇睇下片,突然自動轉返做iphone播放,要手動連返airpod....

盡左力就收爹啦傻西
一樣米養百樣人
一部iphone有d人鐘意裸跑 有人鐘意用個大公仔軟膠dom套住佢
你又會去笑9人sj 設計 iphone賣點夠薄 你地係要加厚佢
其實
關你撚事咩

我係叫其他人算呀,如果你想買就買
我係叫佢地唔好煩
就算係都係我同佢地嘅事啦,又關你撚事咩

比suggestion你又要屌,叫其他人唔好阻你,你又屌

盡左力就收爹啦傻西
一樣米養百樣人
其實
關你撚事咩

人地樓上話埋你買線on9 你又唔嘈
我講兩句強調AirPods 賣點你就屌哂鬼

講真,呢到唔係An vs iOS ,呢到 AirPods 區,就算唔係一家人都好,都算想達至 mutual benefits。
我用AirPods 用得爽,都想你一齊用得爽

大家比少少意見你,說明吓利弊,
冇諗住講一兩句,可以逼到你買 or 逼到你唔買

盡左力就收爹啦傻西
一樣米養百樣人
其實
關你撚事咩

人地樓上話埋你買線on9 你又唔嘈
我講兩句強調AirPods 賣點你就屌哂鬼

講真,呢到唔係An vs iOS ,呢到 AirPods 區,就算唔係一家人都好,都算想達至 mutual benefits。
我用AirPods 用得爽,都想你一齊用得爽

大家比少少意見你,說明吓利弊,
冇諗住講一兩句,可以逼到你買 or 逼到你唔買

哎喲喲
兩連屌睇黎浩南哥仲係留戀人間真係怨氣甚深
既然盡哂力用埋最後一口氣就安息啦,
最多我係淘寶訂返十打八打on9線燒俾你落去派街坊打好關係
鬼同你一家人嘛
唔好留戀人間啦傻西瓜

(show blocked user - 浩南)
爽又放$1700

話1500可以收到果條友去左邊

我係度呀屌你老尾
你又話假貨既?
你幾時仆街死唧?

純粹好討厭炒家
爽又放$1700

話1500可以收到果條友去左邊

我係度呀屌你老尾
你又話假貨既?
你幾時仆街死唧?

純粹好討厭炒家

佢呢d 真係唔屌唔得
我係dc 收左隻自用1500
佢話小心係假野
屌佢老母
日日開心使用中

佢自己抬價
連登自己友都收1700 咁就食撚屎啦!
放左俾西吹$1720
CSL 有AirPods賣
https://shop.hkt.com/MobOs/stsadditem.html?modelId=997

冇得add to cart
csl無貨擺條link出黎獻世
CSL 有AirPods賣
https://shop.hkt.com/MobOs/stsadditem.html?modelId=997

冇得add to cart

15分鐘前見有貨
有冇人知今日有冇貨
點解除一邊就停歌既
唔係除哂兩邊先會pause架咩
頭先問紅精靈佢地話有貨朝早都會賣晒
叫我想買就朝早黎排
唔會中午突然有貨咁話
又講左句不過己經成星期無返貨

大家信唔信都唔緊要
我放棄左等佢慢慢夠貨可以walkin先算

佢答完你你應該問下佢。點解星期六又一城朝早排就無貨,但到12點左右walkin就有貨賣。睇下d精靈點答你
今日D大6佬收乜價?

盡左力就收爹啦傻西
一樣米養百樣人
其實
關你撚事咩

痴撚線人地好聲好氣同你講多左條線有咩壞處
唔岩聽就屌9人 幼稚到你
死返高登啦on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞