Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

訂左都好,walkin嘅嘢可預不可求

咁睇黎去問下冇蝕底

有貨咪取消張單

無貨呀
聽日放假
六大士多任我行
如果買到平o的放比巴打都唔益先達佬
我今日不定時入去hysan問過4個都話無
咁靜嘅?
琴晚試了關Bluetooth, Airplane mode , 之前差定 AirPods 同充電盒100% , 大約十小時後。充電盒99%.

今晚再試開番 Bluetooth. 電話入房 關門, AirPods 放廰櫃裡面 睇吓佢會吾會因為要 search Bluetooth 同接受差 而個充電盒會用多左電。
差滿過咗兩晚,藍芽Off

盒88%
Airpods 98%

放咗係另外一間房
又一城無貨

盒88%
Airpods 98%

放咗係另外一間房

Airpods 冇放入叉機
又一城無貨

有貨先係news
其實一朝早

Case 少咗電係正常
AirPods 唔係100都正常

大家都知鋰電池點work,唔用走電係正常

好似iPhone 咁 apple 都有IC chip 係電池到

當叉到100就會停

之後AirPods 會走少少電到98, 99,跟住個case 又會叉佢到 100

除非你 AirPod case 一晚冇20-30% ,如果唔係都係正常

P.S. 之前 jailbreak 用過個真實電量 tweak,睇住佢不停遊走 98,99,100
又一城無貨

有貨先係news

唔撚係掛

itrade都17xx啦 自用驗屍官想1600收真係不如叫人直接塞錢入你袋

琴日先有人收完1550

想自用既巴打上dcfev_r mon 下啦

小心假野啦咁
itrade收緊17xx 都放1550,我就唔敢要啦講真

你都on撚9

盒88%
Airpods 98%

放咗係另外一間房

Airpods 冇放入叉機

放咗入機盒
我用siri飛唔到歌既...我用kkbox....叫佢飛歌但要我解鎖先...咁有乜野用....
個點兩下airpod 點樣點法先最準
有時一下就得
有時點到耳膜都穿都無反應
個點兩下airpod 點樣點法先最準
有時一下就得
有時點到耳膜都穿都無反應

聽講係轉彎位?
我用siri飛唔到歌既...我用kkbox....叫佢飛歌但要我解鎖先...咁有乜野用....

siri setting 果到較番唔解鎖都用得咪得囉

已經較左....
聽朝紅日搏唔搏好 已經成個星期冇貨

星期六有貨
聽朝紅日搏唔搏好 已經成個星期冇貨

紅日應該冇啦
放工去緊FW 搏下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞