Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
早幾日有個9/2,10/2 話轉左PFS
咁我15/2 想take ref 好正常者

我9/2仲未轉

10/2 -> 9/2,頭先轉咗PFS
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5028710

1188😨😨😨

出售物品: Apple AirPods 100%未开,100%真. 中国行货有网单大量 Apple AirPods 中国行货 $1188
早幾日有個9/2,10/2 話轉左PFS
咁我15/2 想take ref 好正常者

我9/2仲未轉

10/2 -> 9/2,頭先轉咗PFS

Me too 原本10/2 變左9/2
今朝銀行扣埋$$$
apple show 準備出貨

終於等到新玩具
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5028710

1188😨😨😨

出售物品: Apple AirPods 100%未开,100%真. 中国行货有网单大量 Apple AirPods 中国行货 $1188

人仔定港紙
2月25早到不是夢
2月9準備出貨
今日store好似有現貨

係咪賣哂

1188😨😨😨

人仔定港紙

港紙

人仔定港紙

港紙

有無諗過點解要平賣俾你都唔拎去先達
PFS左經驗上幾多日派到?驚星期六收唔到 落左公司地址

人仔定港紙

港紙

求教,點解?
感覺上唔方好野

港紙

求教,點解?
感覺上唔方好野

求教

求教,點解?
感覺上唔方好野

求教

唔收掛
Airpods 分兩個product code
國際
同大陸
入面啲料有無分別用我就唔知
但國際版應該全球applestore 都保

你睇入面說明書乜文都有 (日文 馬來文 英文 正體中文)
但無殘體就知
Airpods 分兩個product code
國際
同大陸
入面啲料有無分別用我就唔知
但國際版應該全球applestore 都保

你睇入面說明書乜文都有 (日文 馬來文 英文 正體中文)
但無殘體就知

仲有上面都賣緊人仔1288
點解平咁多賣
原本13/2 上星期轉左 11/2, 啱啱收到銀行過數通知, 希望今個星期有
13/2變11/2,仲係處女中,啱啱收到銀行message扣咗數,唔知係咪就快變pfs呢
原本13/2 上星期轉左 11/2, 啱啱收到銀行過數通知, 希望今個星期有

17號重係無郁過
13/2變11/2 岩岩轉左準備出貨
大家要等咁耐唔洗灰心,我就黎等左一個月 仲係2月18號 無提早過

抵你喇,咁遲先落單

我2月15
我兩張10/2 都未轉
13/2變11/2 岩岩轉左準備出貨

Same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞