Airpods 用家/等候討論區(2)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
我覺得係software 問題,應該 Airpod firmware 會遲啲有update
琴晚試了無關Bluetooth , 之前差定 AirPods 同充電盒99% , 大約十小時後。充電盒96%.

今晚試 關Bluetooth
溫馨提示:某科林賣用家猩到$1800,可以嗌高d

脷新:無貨
琴晚試了無關Bluetooth , 之前差定 AirPods 同充電盒99% , 大約十小時後。充電盒96%.

今晚試 關Bluetooth

我覺得3% 合理

AirPods 會走電
個case 都會走電
今日大陸跌左價,先達收緊$1680-1700

知啦先達狗

知啦先達狗

真係好可悲,偷人username 想出名點知無人理
叉滿訓醒個case得返88%電

我同你差不多,不過一時時、唔知咩原因
用電好唔穩定,時快時慢
啱啱6s換電,見到有人問個staff有無貨。個staff check完就拎兩盒出黎。

邊間

又一城

拎俾人試
個case同隻airpods叉滿電掹走,冇用過2個鐘後case得96% airpods得97%
有冇人係咁?定係我隻有問題?

我隻都係咁
有時check 個airpods 都唔係100% 唔用都會跌去98%之後又叉滿
1700收一隻自用
可即日交收
1700收一對自用
可即日交收
1700收一對自用
可即日交收

Telegram:kei08

邊間

又一城

拎俾人試

現貨發售ar

又一城

拎俾人試

現貨發售ar

咁你有冇買

拎俾人試

現貨發售ar

咁你有冇買

你話呢
d staff話改左玩法,一早排隊反而無得賣街。
改左無定時放貨出黎。

現貨發售ar

咁你有冇買

你話呢
改左無定時放貨出黎。

咁仆街

咁你有冇買

你話呢
改左無定時放貨出黎。

咁仆街

咁就可以解釋到點解呢幾日一早排話無貨。我估其實間間ARS都有貨,只係營業時間等人去問,有就有無就無。

你話呢
改左無定時放貨出黎。

咁仆街

咁就可以解釋到點解呢幾日一早排話無貨。我估其實間間ARS都有貨,只係營業時間等人去問,有就有無就無。

仆街岩岩appstore訂左

咁仆街

訂左都好,walkin嘅嘢可預不可求

但係要等6個禮拜

咁仆街

咁睇黎去問下冇蝕底

咁睇黎去問下冇蝕底

有貨咪取消張單
終於唔洗日日撚狗咁早起身去排隊啦佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞