(窮撚)有無人試過夾錢買車

629 回覆
4 Like 424 Dislike
樓主我支持你架
想當年我都係一夠18歲就同人夾錢買車
一買完考試就次次100分
仲即刻溝到我暗戀左幾廿年既女神
佢話我架車好型好威威好想比我屌
有一次仲係深水埗遇到個阿叔比人打劫
我又用呢架靚車救番佢一命
原來佢係某上市公司主席!
佢為左報答我請左我去佢公司做總經理
我今日有錢有女神有身份地位都係靠當年同人夾錢買車咋
樓主快d夾啦唔好聽佢地講 佢地葡萄你有人肯同你夾咋
十幾年前 我仲係中學雞 係老麥做part time 時 有兩pair同事分別夾錢買車
一邊就養左唔夠一年就劏左架車 經常嘈車既問題 而且一直呻一闊三大 養得好辛苦
另一邊 就揸左幾個月 架車係平安夜 沖左落海 車上有人因此死左 朋友內疚一世 賠償又唔知點處理
我睇到咁 自己當時考左牌都唔買車啦

小朋友 等你自己有能力先自己買車啦

利申 十幾年後既今日 有架馬莎 2架寶馬 兩架七人車同司機

上半部分作得幾好不過最尾就多左少少

一部車如果分兩份,你就要預左部車會變公廁,咩人揸過你又唔知,做過咩又唔知

當你坐翻上駕駛席,你只會 feel 到你係揸緊車,而唔係自己嘅車

到時發覺自己只係司機,唔係車主

問人借車玩下仲好啦 如果有。不過你咁既態度 都難啲
拆乜撚野姐拆,人地講俾你知個問題你就屌人無夾錢買車經驗,講真用腦分析都知唔可行啦,錢又唔係多,話你on9驚你嬲 難為啲巴絲仲肯答你問題,你覺得咁想做咪做囉,啲錢點拆係問你個fd ,你淨係要人支持你想法既話 翻屋企揾你老母傾啦

係智商問題啊

靜少少

智商問題
十幾年前 我仲係中學雞 係老麥做part time 時 有兩pair同事分別夾錢買車
一邊就養左唔夠一年就劏左架車 經常嘈車既問題 而且一直呻一闊三大 養得好辛苦
另一邊 就揸左幾個月 架車係平安夜 沖左落海 車上有人因此死左 朋友內疚一世 賠償又唔知點處理
我睇到咁 自己當時考左牌都唔買車啦

小朋友 等你自己有能力先自己買車啦

利申 十幾年後既今日 有架馬莎 2架寶馬 兩架七人車同司機

上半部分作得幾好不過最尾就多左少少

全部真實 無吹半點水 駛唔駛證明比你睇
樓主我支持你架
想當年我都係一夠18歲就同人夾錢買車
一買完考試就次次100分
仲即刻溝到我暗戀左幾廿年既女神
佢話我架車好型好威威好想比我屌
有一次仲係深水埗遇到個阿叔比人打劫
我又用呢架靚車救番佢一命
原來佢係某上市公司主席!
佢為左報答我請左我去佢公司做總經理
我今日有錢有女神有身份地位都係靠當年同人夾錢買車咋
樓主快d夾啦唔好聽佢地講 佢地葡萄你有人肯同你夾咋

聽朋友講過 應該係真人真事

聽講個主席係Donald trump
搵你老母取暖啦
白痴你
車台巴打已經算好
認真 無錢唔好學人渣車 窮死你 有女仲慘做埋司機

我自己17 就開始渣 越渣越唔想渣
一來油錢貴 二來唔夠精神會想死 又要車埋朋友番屋企
樓豬
踢波飲人支水 ,人地都屌柒你啦,去到大數真係呢
睇你朋友係咩人啦,平時都西西地計住計住一定瀨野

仲有問題係...
睇對答佢應該都係平時都西西地計住計住
你試下先,試完你就可以翻黎開post 教下其他想夾車又係到開post嘅樓主啦
樓上巴打講得岩, 唔好話夾
借車比朋友都唔掂啦

未出車前, 都以為可以好大方借比人渣
點知原來司機位, 就好似條女個西咁, 坐下都唔太想

你又唔係必須要車, 即係為興趣啦, 你都唔想同朋友share西屌掛, 重要唔係雞, 係你條女

仲有問題係...
睇對答佢應該都係平時都西西地計住計住

睇得出樓主係縮骨算爆老撚土果類人,同條女都計住計住,結果比女飛埋

我同你講,你同人夾車仆硬街!
預期諗咁多點樣夾錢買車

不如實際諗下點搵錢好過

你諗下點用果幾千蚊化大佢仲撚實際

都無錢重改車咩,但查實改黎為乜

我覺得佢唔係無錢,心態係搵水魚
話就話一齊養架車,其實唔想出咁大份
如果真係無錢到咁樣都唔會話夾份買車啦

呢個又唔同講法
改車都搵人夾 即係出錢比你玩

最後我用無車位租嚟推咗
佢而家好似揸屋企車
夾唔緊要,要睇性格
如果係2個後生仔當㗎車係老婆既心態
有拗撬就梗
分分鐘冇埋個fd

利申:長期唔響香港,架車俾左朋友打理
夾唔緊要,要睇性格
如果係2個後生仔當㗎車係老婆既心態
有拗撬就梗
分分鐘冇埋個fd

利申:長期唔響香港,架車俾左朋友打理

Be Fd ok ?
呢個諗法好新奇
哂撚氣啦樓主 解咩決方案吖
樓上巴絲幫你個戇鳩list哂燕梳油錢撞車嗰啲問題

有嘅 唯一解決方法係錢 你有無吖

成日話諗點拆諗點拆
咁撚把炮hi花架林寶 你咪試吓兩丁友拆囉共識囉

叫得你唔好又要問 答你又話人屌鳩你
叫你唔好跳樓 洗唔洗開post問人點拆呀柒頭
車台既巴打真係好好態度
比著係高登,第一頁就屌到你潛水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞