[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
好開心見到melo rose por仔 呢個組合
一下子出現咗咁多Rose fans
melo fans
追隨左佢八年
佢就比人屌足咁多年
今年入到 playoff 收貨
好開心見到melo rose por仔 呢個組合

其實今日先發陣容都好對版
更加發現左Oquinn 係另一個巨頭
屌一直都冇搵瘤post
btw melo fans
一下子出現咗咁多Rose fans

nyk 陣容真係好強大
Rose Fans

今年佢速度真係慢左好多咁
今季新加盟紐約人的前MVP控衛Derrick Rose,目前為新東家已經上陣了17場比賽,其表現超出了不少人的預期,因此紐約人可能會提前與他續約。

好想佢走,但唔知走邊到有正選打又肯用15M以上簽佢

Rose Fans
今季新加盟紐約人的前MVP控衛Derrick Rose,目前為新東家已經上陣了17場比賽,其表現超出了不少人的預期,因此紐約人可能會提前與他續約。

Rose Fans

冇乜隊差Pg又係大城市 留起紐約啦

Rose Fans

Rose + Melo + por仔應該好過a米 + Melo + 拳王既

Rose Fans

Rose + Melo + por仔應該好過a米 + Melo + 拳王既

好多球員買左返黎都打唔出水準
Rose 暫時交到功課先

Rose Fans

唔傷先續la
今年既NY有Rose , Melo ,por仔

IN Quinn WE TRUST
今年既NY有Rose , Melo ,por仔

IN Quinn WE TRUST
暫時W/L rate係幾多?

年年睇melo睇到心up
暫時W/L rate係幾多?

年年睇melo睇到心up

自己download NBA apps 睇下就知道啦

10W9L
打左十九場
大家對horny既評價係點
打左十九場
大家對horny既評價係點

進攻好明顯進步咗
有ball movement 有走位流暢咗好多
最鍾意佢好肯用人同真係肯俾機會啲球員夾
唔似上季Rambis廿鳩幾個rotation
叫後備出嚟打分幾兩分鐘又換
不過叫TO同反應都係偏慢
末段有時用人有啲怪
同埋見唔到佢係識set play
但總括嚟講我幾滿意 算係超乎預期
有無人成立迷quinn黨
有無人成立迷quinn黨

coast to coast
Rose fans
希望健健康康打到playoff
16-0 run
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞