[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
Por仔射唔入就好似冇其他招咁

好撚多無謂動作,下下tough shot
Por仔射唔入就好似冇其他招咁

好撚多無謂動作,下下tough shot

防守又間中手多多
melo頂唔頂到成場
咁樣食個t foul
In Knicks We Trust
廢vs廢

一面連炒2球空曬既出手

一面無form等24秒鳩射
In Knicks We Trust

贏都係贏在對面廢同自爆
本身nyk今場勁多to 輸成廿鳩幾分比人
依家仲可以lead緊3分 真係奇蹟
廢vs廢

一面連炒2球空曬既出手

成個第四節啲進攻都好鳩
廢vs廢

一面連炒2球空曬既出手

成個第四節啲進攻都好鳩

成班仆街仔慣曬第四節留比rose剷/melo iso
-6 never die
爭d比老表入到 嚇撚死 半場飛埋去中框
爭d比老表入到 嚇撚死 半場飛埋去中框

嚇到心心離一離
今場又係靠off reb吊命
其他方面真係

Sasha

純粹因為rose受傷
就將rose既上陣時間比jennings jennings既時間就比sasa

waive ndour 簽個pg 啦
frontcourt 唔洗要咁多人

純粹因為rose受傷
就將rose既上陣時間比jennings jennings既時間就比sasa

但市面上仲有咩pg揀?
我覺得最大機會都係call up randle
不過都要rose或者jennings受傷先
下場rose應該出得番
今日第四節d 進攻 好彩有offensive rebounds

純粹因為rose受傷

但市面上仲有咩pg揀?
下場rose應該出得番

Rose傷左Baker都未有得出 簽佢返黎淨係坐bench做慶祝三分既動作
出都無得出點練新仔呀大佬
Hornacek之前講過要等PG位有人傷先會考慮Call up Randle
睇返今場 冇rose突破好似上季咁全部單打

但市面上仲有咩pg揀?
下場rose應該出得番

Rose傷左Baker都未有得出 簽佢返黎淨係坐bench做慶祝三分既動作
出都無得出點練新仔呀大佬
Hornacek之前講過要等PG位有人傷先會考慮Call up Randle

唔同位啦
Baker應該係holiday或者lee傷先有機會出
Third pg暫時都係Sasha,始終經驗多啲(不過琴日個場真係好廢
Rose 今場返黎啦

純粹因為rose受傷

但市面上仲有咩pg揀?
下場rose應該出得番

求其簽d dleague 仔,眼光好都有用既,3rd pg 姐
好過而家一個都冇
唔會比班後生仔打爆掛
安東尼今場 一場好一場壞
今場D.ROSE好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞