[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
望一望個排名 紐約竟然係東區第3
好感動 好耐無出現過
但過幾日對宇宙勇都係輸返返黎
望一望個排名 紐約竟然係東區第3
好感動 好耐無出現過
但過幾日對宇宙勇都係輸返返黎

手感籃球 爆佢內線就有價講
其實肥仔係慢定係點 見佢防都好似唔係咁好咁 同埋por+melo+thomas 一齊出好似倒水咁 應該出多啲oqueen 起碼真係會防守

冇check stat 但por 打5號應該係nyk 防守最好既陣
rose lee holiday melo por

https://twitter.com/johnschuhmann/status/808130250525773824 John Schuhmann on Twitter: "Just noticed that Kristaps Porzingis is the league's No. 1 rim protector: https://t.co/yzfnyb6Swp"
其實肥仔係慢定係點 見佢防都好似唔係咁好咁 同埋por+melo+thomas 一齊出好似倒水咁 應該出多啲oqueen 起碼真係會防守

冇check stat 但por 打5號應該係nyk 防守最好既陣
rose lee holiday melo por

https://twitter.com/johnschuhmann/status/808130250525773824 John Schuhmann on Twitter: "Just noticed that Kristaps Porzingis is the league's No. 1 rim protector: https://t.co/yzfnyb6Swp"

自膠
http://stats.nba.com/players/defensive-impact/#!?CF=DEF_RIM_FGA*GE*5&Season=2016-17&SeasonType=Regular%20Season&sort=DEF_RIM_FG_PCT&dir=-1
最唔明係點解踢走Melo, 大毒瘤來

點解唔踢走

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

雖然成日屌Melo, 但我覺得如果踢走佢NY成績好都對我冇咩意思

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

雖然成日屌Melo, 但我覺得如果踢走佢NY成績好都對我冇咩意思

已經慣左佢係NY 但係都想佢有冠

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

key 波到天荒地老,又唔係組織,垃圾單打

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

Melo上季掂波時間排全聯盟5x
今季仲少左
邊忽key波到天荒地老

又屌MELO
邊度毒瘤...

已經慣左佢係NY 但係都想佢有冠

同意
真心覺得冇左佢好似冇意思咁

又屌MELO
邊度毒瘤...

Melo上季掂波時間排全聯盟5x
今季仲少左
邊忽key波到天荒地老

屌你老味印象流
剩係睇果少少又話人係咁key波
膠都廢事比

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

睇下波先講啦大佬

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

不如講下搵邊個replace 而對家又肯既?

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

不如講下搵邊個replace 而對家又肯既?

nyk為左melo重建
但係要踢走melo
咩玩法?
melo唔係唔好,但真係無乜覇氣,無乜鬥心咁

老喇 但係占士同wade都仲keep到

Melo 場上賣既唔係鬥心 係笑容

如果melo可以多啲都好似上場咁 自己無手感時唔夾硬黎 傳波俾隊友 咁就好好多
佢今年同上年比可以話完全唔痴波 今年多左好多Catch and shoot
而家有東岸第三
j 住先

Melo 場上賣既唔係鬥心 係笑容

如果melo可以多啲都好似上場咁 自己無手感時唔夾硬黎 傳波俾隊友 咁就好好多
佢今年同上年比可以話完全唔痴波 今年多左好多Catch and shoot

球權分多左比賣鞋仔同por仔 肥仔終於唔洗咁辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞