[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
咁多位手足,我地要對NYK有信心
我只希望呢隊nyk可以執到第7,8入季後賽

呢個係我黎緊2017年既願望之一
Willy靚仔又好用 潛力股

如果Noah轉返拳皇就好 noah防守無想像中咁好

拳王係度至少防守唔洗咁頹

拳王宜家十幾廿板一場

俾人炒

我都覺得俾人炒

大膽預測Isaiah thomas大戰應該爆seed 40+

唔大膽了

我都覺得俾人炒

大膽預測Isaiah thomas大戰應該爆seed 40+

我覺得係ny會被thomas同Horford既pick and pop屈

rose 單防ok
但pnr 防守真係唔得

我覺得係ny會被thomas同Horford既pick and pop屈

rose 單防ok
但pnr 防守真係唔得

又要拎埋noah啲腳步出黎鬧架啦

rose 單防ok
但pnr 防守真係唔得

又要拎埋noah啲腳步出黎鬧架啦

跳又唔跳 跟人又跟唔上 補位又唔記得
Rondo? 不了。
幾辛苦先甩晒啲性格巨星更衣室搞屎棍,
呢家叫做正正常常,
咪又捉蟲入屎忽。
今場
預料之內

對面發揮正常既話真係100%既波
準備三連作客
Melo要派幾多球膠炒幾多球先夠
準備三連作客

預料之內

啲防守真係......
ROSE FANS
除左見佢暫時出席比賽率比預期中好外
命中算幾好
目標上到48%命中
準備三連作客

各位手足要有心理準備呀
預料之內

啲防守真係......

琴晚進攻一樣好差
全部出手既選擇都好撚差
無比人炒2,30分係因為有幾球三分/n1 好彩入到
加埋老塞發左陣夢
如果依家胡迪仲係nyk就好喇

幾時會搵番randle上一隊
ROSE FANS
除左見佢暫時出席比賽率比預期中好外
命中算幾好
目標上到48%命中

ROSE FANS TOO
進攻其實真係收曬貨
防守就仲差幾皮
Willy靚仔又好用 潛力股

如果Noah轉返拳皇就好 noah防守無想像中咁好

拳王係度至少防守唔洗咁頹

拳王宜家十幾廿板一場

太陽神醫
如果依家胡迪仲係nyk就好喇

幾時會搵番randle上一隊

一日搞唔好防守,情況都係咁上下
啲補防太撚慢
Melo同por仔又成日放空人地三分,搏人地自己炒
今場melo又係抵屌,進攻唔知做乜鳩,比平時仲多單打,手感又唔係好
不過最大問題都係防守個時行行企企,又唔boxout,輸左好多板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞