[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

老喇 但係占士同wade都仲keep到

Melo 場上賣既唔係鬥心 係笑容

如果melo可以多啲都好似上場咁 自己無手感時唔夾硬黎 傳波俾隊友 咁就好好多
佢今年同上年比可以話完全唔痴波 今年多左好多Catch and shoot

球權分多左比賣鞋仔同por仔 肥仔終於唔洗咁辛苦

其實melo一俾 人double team 都已經盡快搵porzingis 交波。
最唔明係點解踢走Melo, 大毒瘤來

點解唔踢走

又屌MELO
邊度毒瘤...

雖然成日屌Melo, 但我覺得如果踢走佢NY成績好都對我冇咩意思

踢走佢一定冇咁好成積
望一望個排名 紐約竟然係東區第3
好感動 好耐無出現過
但過幾日對宇宙勇都係輸返返黎

手感籃球 爆佢內線就有價講

對面入3分應該多過nyk入籃底
望一望個排名 紐約竟然係東區第3
好感動 好耐無出現過
但過幾日對宇宙勇都係輸返返黎

爆內線 ? 靠邊個爆
por仔應該會同curry互射三分

爆內線 ? 靠邊個爆

如果O'Quin出得返既話 有佢搶攻板 應該無輸得咁樣衰既

爆內線 ? 靠邊個爆

如果O'Quin出得返既話 有佢搶攻板 應該無輸得咁樣衰既

連oquin都射埋三分 大家互爆
melo 完美表現何為毒瘤
melo 完美表現何為毒瘤

唔知melo 返去會唔會加操

下場返金塊爆個50分好嗎

Hope so
睇左咁多場,覺得po仔真係唔錯,交到貨
不過成隊nyk防守都唔太得,咁玩唔長…
肥仔不如做pg算啦 唔好攻啦 幾時先會成材
Rose 又傷...
睇怕要開始賣鞋啦
Rose 又傷...
睇怕要開始賣鞋啦

今日係傷邊到?
Rose 又傷...
睇怕要開始賣鞋啦

今日係傷邊到?

都係背

仲係三分放題唔頂得幾耐
Rose 又傷...
睇怕要開始賣鞋啦

今日係傷邊到?

都係背

又傷

仲係三分放題唔頂得幾耐

佢地好似試過成班係哂paint area守波
諗起今朝個場真係對melo失望
難得Por仔比人激嬲,之後用表現黎回應對方
點知melo成場都唔知做緊乜,累輸埋場波

Melo 已經連續幾場咁

無諗過今日會輸
不過rose 6中0唔知關唔關個背傷事
今日睇到成隊守快攻好差

無諗過今日會輸
不過rose 6中0唔知關唔關個背傷事
今日睇到成隊守快攻好差

肥仔發撚緊夢

下場返金塊爆個50分好嗎

而家覺得5分都有d 難度

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞