[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
雖然贏波,不過都真係要得罪講句,rose 真係唔多岩nyk
終於贏番場
終於贏波
Last shot唔俾rose 俾melo射即刻贏
好想親身去紐約睇波

下年我會去

上個月去左,親眼睇輸波

山頂位?
嘩....一開黎睇即刻倒水

好彩最後嬴到
終於贏波

雖然贏波,不過都真係要得罪講句,rose 真係唔多岩nyk

之前屌rose唔岩呢隊有人又話係咪針對
其實公牛雙子應該走啦
不過一定好難換

下年我會去

上個月去左,親眼睇輸波

山頂位?

Section 108
終於贏波

終於贏波

你近排啲表現差左啲喎
場場close game
下場打小牛 好有可能將Por jai推去打5號位 對位Dirk
willy好撚好j呀
fake到大al傻左
https://www.youtube.com/watch?v=fVbtiCGx5L0
終於贏波

你近排啲表現差左啲喎

點解會咁
希望快d回勇

你近排啲表現差左啲喎

點解會咁
希望快d回勇

Porzingis 狀態都係麻麻,仲未夠穩定
willy好撚好j呀
fake到大al傻左
https://www.youtube.com/watch?v=fVbtiCGx5L0

你近排啲表現差左啲喎

點解會咁
希望快d回勇

D人對por仔容忍度奇高
一輸波第1戰犯一定係melo,第2戰犯rose
就算Por仔就算2/10fg 都無人屌(例)

點解會咁
希望快d回勇

真係完全唔見Reddit 有人屌por仔

大家都係對唔同人有唔同容忍

人工同容忍到成正比
Btw noah 屌佢都廢事
就快爆post
Rumour: melo<>love 家陣打機咩
Rumour: melo&lt;&gt;love 家陣打機咩

紐約傳媒(Phil Jackson) 真係咁想逼melo走?
Rumour: melo&amp;lt;&amp;gt;love 家陣打機咩

紐約傳媒(Phil Jackson) 真係咁想逼melo走?

想幫勇士奪冠都唔洗咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞