[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike

今場靠你carry
輕鬆第四節倒水
又輸
睇見melo d表現每況愈下,都唔到佢唔認老
如果melo做到pp係巫師個角色就好喇

Melo : Give me the Ball!!
拎完波un完剷入去又唔係特別撞得入
好心見到對面搵個防守專家睇住就做下pick等mismatch啦好嘛

真心唔撚明點解可以成日空人三分 仲要堆哂係顏色地帶 好似發緊夢咁 同堆肥仔明知攻唔到就守下波啦

早十幾頁講佢係毒瘤又比人屌
明明Thomas last ball 已經守得好好都俾人絕殺
每年劇本
倒水倒到被絕殺

開始連精華都懶得睇
純睇數據,近二場rose表現唔太好喎

不過佢多左啲狂野嘅入樽,娛樂性大左啲
幾時先走得出低潮期

隊波無曬士氣 睇到melo好想一人之力救番隊波

但呢個年紀既佢 唔傷已經偷笑

每年都走唔出第9/10呢個坑

黎緊話想trade pj tucker 心諗你手上有咩籌碼
幾時先走得出低潮期

用Thomas 唔好搞班新仔
幾時先走得出低潮期

trade tucker 意義真係唔大
愈睇愈頹
https://twitter.com/IanBegley/status/817131836396699648

學KD話齋呢份 last 2 mins report 根本 bull shit
聽日要復仇
聽日要復仇

When we lose
It's me
聽日要復仇

When we lose
It's me

呢句應該點理解
係攬責任上身定屌鳩D盲反?

不過佢多左啲狂野嘅入樽,娛樂性大左啲

係,但最近重要時刻隱形左
不得不承認mvp過去了 連場轟20分都上唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞