[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
聽日打湧係咪唔洗睇
聽日打湧係咪唔洗睇

輸十分內都好開心
聽日打湧係咪唔洗睇

輸十分內都好開心

宜家D瘤迷咁大撚頭
我就唔睇了
我就唔睇了

考完科final睇 可以雙重打擊
我就唔睇了

反正都事,搵啲新人打下
我就唔睇了

反正都,搵啲新人打下

反正都,搵啲新人打下

Starter: Baker Sasha Kuz Willy Plumlee
Rose 同Melo 都out, 真係睇都廢事

睇por仔報唔報到仇算
上次對green柒到唔敢睇

melo out 先有d 睇頭呀
link?

melo out 先有d 睇頭呀

Melo 唔係度,終於有啲新人可以打下
Baker
Noah真係16賽季最傻仔既簽入
唔是講笑
開始聞到陣連敗既味道
今場輸13分都算好好 不過noah

其實勇士打得好撚差
同埋勇士第4節放哂水

其實勇士打得好撚差
同埋勇士第4節放哂水

讓你半臂都贏

其實勇士打得好撚差
同埋勇士第4節放哂水

讓你半臂都贏

最估唔到noah比mcgee完爆
Por仔就預左佢仲係比draymond恰

其實勇士打得好撚差
同埋勇士第4節放哂水

讓你半臂都贏

最估唔到noah比mcgee完爆
Por仔就預左佢仲係比draymond恰

Por仔幾時先可以打贏dirty green
唔是講笑
開始聞到陣連敗既味道

yes
唔是講笑
開始聞到陣連敗既味道

yes

聽住先
Carmelo Anthony is returning for a game he called a "must win"
唔是講笑
開始聞到陣連敗既味道

yes

聽住先
Carmelo Anthony is returning for a game he called a "must win"

對老東家先黎發威
留名睇被金塊堆底硬爆
唔是講笑
開始聞到陣連敗既味道

yes

聽住先

佢唔return 就有d 雞會...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞