[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
聽日對魔術
會俾Ibaka入到幾多球3分同中距離
俾Biyombo屈幾多板?
聽日對魔術
會俾Ibaka入到幾多球3分同中距離
俾Biyombo屈幾多板?

直接開盤賭輸幾多啦
贏番場好嗎
贏番場好嗎

不了
下年有pick
下年有pick

仲諗住2018去現場睇,可以唔駛諗啦
下年有pick

好好培養willy 班新仔算
下年有pick

下季都叫2018嘅
人地隊隊都係越打越夾
我瘤點解可以越打越柒
人地隊隊都係越打越夾
我瘤點解可以越打越柒

同上年差唔多 過左一兩個月就開始走下坡
呢隊垃圾執柒左佢啦 最初A.米來到打得幾鬼好, Carmelo一加盟PowerRanking即刻係咁趺

呢條垃圾個時都仲可以話進攻之鬼, 而家攻又唔得守又唔得 又要黑洞咁撚樣

如果唔係我玫來左, 我都廢撚事睇呢隊波

利申: 我玫同我牛死忠
下年有pick

下季都叫2018嘅

不如諗下今年排第幾
都打左34場啦
睇見melo d表現每況愈下,都唔到佢唔認老
如果melo做到pp係巫師個角色就好喇

Melo : Give me the Ball!!
拎完波un完剷入去又唔係特別撞得入
好心見到對面搵個防守專家睇住就做下pick等mismatch啦好嘛

Melo : Give me the Ball!!
拎完波un完剷入去又唔係特別撞得入
好心見到對面搵個防守專家睇住就做下pick等mismatch啦好嘛

真心唔撚明點解可以成日空人三分 仲要堆哂係顏色地帶 好似發緊夢咁 同堆肥仔明知攻唔到就守下波啦

明明季初幾好

明明季初幾好

Carmelo Anthony (33 games played).

First 11 Games: 22.5 PPG, 47%.

Middle 11 Games: 22.2 PPG, 41%.

Last 11 Games: 20.8 PPG, 39%.

明明季初幾好

Carmelo Anthony (33 games played).

First 11 Games: 22.5 PPG, 47%.

Middle 11 Games: 22.2 PPG, 41%.

無哂手感就唔識打波

明明季初幾好

無哂手感就唔識打波

我覺得打法都有啲關係
季初melo無掂咁多波,多用pick
久唔久cns
存在感低好多
依家剩係識低位要波單打,射埋啲tough shot,又哂體力

明明季初幾好

唔敢相信有39% 咁高

無哂手感就唔識打波

我覺得打法都有啲關係
季初melo無掂咁多波,多用pick
久唔久cns
存在感低好多
依家剩係識低位要波單打,射埋啲tough shot,又哂體力

同意,當在場其他人得分高過佢或者表現出色嘅時候(除左KP),佢就會好想表現俾其他人睇'我都可以入到咁多分'
於是就會愈黎愈多單打
Hornacek 呢頭話完成隊波無人識防守
轉個頭就傳Rumors話interested in PJ Tucker
Hornacek 呢頭話完成隊波無人識防守
轉個頭就傳Rumors話interested in PJ Tucker

其實tucker都還好 始終小前仲差個backup 起碼好過條撚屌thomas先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞