[NBA][LIHKG]紐約人2016-2017 賽季討論區

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
希望呢排輸到仆街之際

比我瘤全隊反省下 依家咁樣打波可以去到幾遠

條路咁長...佢地肯反省先算啦。
不過我唔太樂觀,無期望先有驚喜

呢句真 不嬲對nyk都唔能夠抱有大期望

隊波呢幾年都唔爭氣 而且好易傷 仲要同聯盟有仇咁

今季好幾場輸波都係比人吹到熄曬火

呢條友有勁過咩

上年有一排都係紐約後備中算幾Top果幾個

今季連穩定long 2都提供唔到

防守長期都失位 換佢出黎把撚

依家寧願用歐洲佬 / 假期都唔出佢

holiday 好正
thomas 繼續低迷

呢條友有勁過咩

Thomas 真係.... 上年明明有LONG2, 有底線3分, 有防守

今年好似乜9都冇曬

Thomas 真係.... 上年明明有LONG2, 有底線3分, 有防守

今年好似乜9都冇曬

合約戰士

今年好似乜9都冇曬

合約戰士

佢收平左既
過多兩日跌出頭八了
Noah
過多兩日跌出頭八了

Noah

見到好多nyk 底係條線以上
por
Noah

見到好多nyk 底係條線以上
por

Willy岩岩好係條線下面
聽日再輸就難搞。東岸一個連敗就好易跌出頭8
收起thomas同noah啦屌
收起thomas同noah啦屌

睇到把鬼火
換返歐洲人出黎仲好
又黑哨
Noah幾時打番third c
正選rose Lee Melo Por Oquinn
後備Jennings holiday Kuz willy OK?
3連敗
3連敗

4連呀Ching
聽日對火箭唔係諗住贏呀
咪撚再出3G 陣啦屌,下下俾人地內線強姦
明明今年班高佬表現唔差,死都要打1高4矮
又豬, 點解唔出多D Quinn 同埋 大her 2個加埋出得11分鐘
又豬, 點解唔出多D Quinn 同埋 大her 2個加埋出得11分鐘

人地玩一高四矮,我地教練又學人玩
不過人地有射手,我地無咁解
好心下年pick 個射手番黎
減輕下lee既壓力,成班bench無一個射三分準
d 三分好多空曬唔入
oquinn 係咪傷定點
oquinn 係咪傷定點

無report,唔知死光槍諗咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞