中共中央建議廢除憲法國家主席最多連任兩屆制度

708 回覆
600 Like 18 Dislike
男人到左100仲射得
依家生,20年後個仔大左
繼承習帝咪得
輸出中国陰道夠做啦
我認為 中共擴張 真係遲早收皮
家陣中共 只係不停派錢比 落後國家, 收買當地官員.........然後 當地官員 比中共入去 插旗
一旦中共無錢派.............呢D落後國家 可以隨時反面唔認人

家陣主要睇 中共幾時派完D錢
普京都話要玩下選舉,同梅德韋傑夫轉互轉職位黎永續 習帝你咁做法叫普京情何以堪
孔子學院, 留學生, 海外中國人, 中資收購, 西方左膠, 一帶一路
但中共好多錢去左外國錢搵錢喎
講到收購左好多外國公司 企業咁
無軍力 其實講乜都哂氣
只要外國政府 宣佈排華

留學生, 海外中國人, 馬上被屠殺
學院, 中資 全部被充公

至於西方左膠, 就算鳩數啦
估計是習哀帝
中共帝國世系圖

1: 太祖高皇帝毛澤東(1949-1976) 宣仁皇帝劉少奇(追尊)

| |
2:惠宗讓皇帝華國鋒(1976-1978) 3:太宗文皇帝鄧小平(1978-1989,1989-1997太上皇)

4: 世宗 睿皇帝江澤民(1989-2003、2003-2008太上皇)

5:仁宗孝皇帝胡錦濤(2002-2012)

6:當今皇上(2012-)

祖有功而宗有德
通常開國既先叫祖,劉少奇位都坐唔穩就算吧啦

好似除左宋太祖,真係未見過一世就篡位登基稱帝既朝代會有長國祚
冇仔咪過繼
都仲係習家天下
等睇5毛話政治穩定
無軍力 講乜都哂氣

人地國家直接一句「全部充公」, 你就收皮
呢樣真
全部第三世界國家,賴皮無成本
唔會打

強國只會強烈譴責
軍權廢還廢
但當年老江勢力太大 2003年做國家主席
完全食住曬胡溫 尤其是第一個五年 九常委入面好多係江派 胡溫變左弱帝
至於老江年代都一樣 老鄧退位+好多元老但仲係度 仲制衡到佢

刁大上位頭5年就係完全掃除曬所有老人
胡企係佢果邊 曾慶紅突然同佢fd底
唔俾下面既人上位
對下對落都係佢玩曬
俾著你都終身做落去啦
希望皇上在50年內遷都西安,遠邁漢唐
國號會係咩
呢一點, 睇下中共有冇人才可以玩到咁
發展生物科技,研究長生不老藥,實現羸政的夢想
到底中國未來會變敘利亞定北韓
好期待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞