中共中央建議廢除憲法國家主席最多連任兩屆制度

708 回覆
600 Like 18 Dislike
其實如果中國行帝制
對於歐美來講,都有一個好處

歐美 只要控制到 習總, 就即係控制到全中國
反了反了
歐美根本話之你行乜制
有錢搵就得
鴉片戰爭都係為左錢先至會打
老鄧自己出坦克截左中國民主化依條路啦

佢果套計佢1992年南巡後退休到今日2018
成功執行左26年 岩岩去到佢器重既胡撚塗一換班就玩完
hahahaha 究竟進步定退步?
沙特 行帝制, 但一樣是美國的盟友

話德川更封閉係刻板印象
實際係幕府上位人、大商家依然與外界有接觸
鎖既只係一班黎民百姓,防止佢地受外界訊息影響
沙特唔會挑戰美帝地位
中共會
佢只想享受一時快感,跟本冇諗過死後中共咩樣子。
清朝1912年亡國
習朝2018年再建元年

前後只係106年 中國人真係短命啲 先可以唔洗跪安
無,老毛起碼打過仗

第四四象 丁未 坎下離上 未濟
讖曰:

日月麗天 群陰懾服

百靈來朝 雙羽四足

頌曰:

而今中國有聖人 雖非豪傑也周成

四夷重譯稱天子 否極泰來九國春

金聖歎:「此象乃聖人復生,四夷來朝之兆,一大治也。」

https://zh.wikisource.org/zh-hant/%E6%8E%A8%E8%83%8C%E5%9C%96_(%E8%A2%81%E5%A4%A9%E7%BD%A1%E3%80%81%E6%9D%8E%E6%B7%B3%E9%A2%A8)
習帝正式登基
可能今次改”爬”係度面聖
習帝千秋萬世
大家有錢好移民,離開香港省
一國兩制都可以隨時修改
雜種有私生子唔通又話俾你啲凡人聽咩
論奪權鬥爭 刁大真係唔可以睇少

點解老江收皮 但頭馬曾慶紅又肯同佢握手?
胡溫上位果陣定埋胡春華孫政才係第6代 依家又點解可以由得刁大稱帝?
王岐山當日係刁大貴人 今日點解肯退出內政去做外交
仲有周永康 孫政才 徐才厚 副國級全部俾佢打到一棟都無
八國聯軍
移左都話你係中國人
中國勢力會伸延去海外
如果西方陣營唔阻止的話
我地要相信堡主
佢揸緊艘航母返來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞