中共中央建議廢除憲法國家主席最多連任兩屆制度

708 回覆
600 Like 18 Dislike
帝號 維尼
老豆:雜帝

個女:雜交女帝

毛咪有
佢死鬼咗,咪即時退位囉
沙特, 北韓, 敘利亞政府
有望帝制復辟,不虛此生
等緊蔡鍔護國軍
二戰德國係對外侵略

家陣中共幾時侵略過?? 印度入侵都無出聲
好恐怖 獨裁者
支聯會班人又可以叫結束一黨專政叫多一世紀
唔知會唔會整埋公公 等班五毛可以有穩定收入
而家最緊要團結,中國的發展必然需要一個强大穩定的中央政權存在。習近平主席既然係做緊啱的嘢,我都支持佢繼續領導我地中國。
搞掂之後已經唔需要五毛啦
中共帝國世系圖

1: 太祖高皇帝毛澤東(1949-1976) 宣祖仁皇帝劉少奇(追尊)

| |
2:惠宗讓皇帝華國鋒(1976-1978) 3:太宗文皇帝鄧小平(1978-1989,1989-1997太上皇)

4: 世宗 睿皇帝江澤民(1989-2003、2003-2008太上皇)

5:仁宗孝皇帝胡鑰濤(2002-2012)

6:當今皇上(2012-)
家陣中共D官員, 個個只係想貪污
只要習總 要佢地效忠自己, 就批准佢地無限貪污
佢地馬上奶習總鞋底啦

你係中共官員, 你安份守己 可以慢慢貪污, 屌女
你玩叛變, 隨時全家抄斬

你選邊樣??
洗撚5毛咩 遲下行芝麻信用國家版
估計是習哀帝
中共帝國世系圖

1: 太祖高皇帝毛澤東(1949-1976) 宣祖仁皇帝劉少奇(追尊)

| |
2:惠宗讓皇帝華國鋒(1976-1978) 3:太宗文皇帝鄧小平(1978-1989,1989-1997太上皇)

4: 世宗 睿皇帝江澤民(1989-2003、2003-2008太上
皇)

5:仁宗孝皇帝胡鑰濤(2002-2012)

6:當今皇上(2012-)
今次係「結束一人專政」, 唔係「結束一黨專政」

要改口號
等睇cctvb有分析認為...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞