中共中央建議廢除憲法國家主席最多連任兩屆制度

708 回覆
600 Like 18 Dislike
新加坡
現實上中共統治香港,邊個做中共領導人唔關香港人事?
對全世界來講都係歷史性嘅一日
有機會因爲咁而邁向第三次世界大戰之路
真係同二戰德國好似
唔好白痴啦
強國都知自己紙老虎
只會用來鎮壓強國人,唔會對外
我當然講國內啦⋯⋯

有冇睇過中國班武術大師比徐曉冬屌打嗰單野?尤其係雷公vs徐曉冬嗰場

佢哋個個都自我洗腦以為自己真係好打得,識氣功。呢個反映咗典型中國人心態,連高層都唔例外。呢廿年嘅發展真係會令到佢哋有種中國就係強國嘅feel。即使軍方前線自己知自己事,唔代表做軍委會嗰個知
唔會啦
你真係當佢地弱智咩

未傻到有郁大國,唔代表唔會恰細嘅

二戰都係打波蘭開始,三戰由打台灣開始一啲都唔奇
帝制復辟,終於追近祖國na
台灣 唔同level喎
希特勒系1930年代成功令德國走出一戰衰退,重振德國,令每個家庭餐桌上都有牛肉同麵包,當時真系有好多人將希特勒視作偉人,但後來發動歐戰,攻打蘇聯在史太林格勒打敗,希特勒就越來越癲。

習維尼自以為有經濟貢獻(好多成果都是前三任主席鋪路),官方控制下無人敢公開反對,改任期限制過關後,

習維尼會為達成中共朝思夢想的秦始皇大業,好似納粹吞併奧地利入侵波蘭一樣入侵台灣,兼併台灣後就為打破島鏈突襲釣魚尖閣同關島,

習維尼自以為軍力鼎盛可一統天下不排除與美帝開戰爭天下釀成國難。
與其話軍力鼎盛, 不如話要靠軍事力量立威. 台灣係『睇落』最易食個隻棋.
五毛狂推其他膠post
以往稱帝前都會天降祥瑞
天宮一號三月應該要跌落首都賀賀佢
你前後兩句好矛盾,中共冇比充足training 你?
習帝落黎香港派錢
不要民主了
點樣矛盾?
夠鐘返學勒,仲上連登
真係唔知既,舉手問miss啦
果陣點同呀,成個歐洲幫德國含晒撚咁濟,求佢唔好開戰
慕尼黑協定賣撚左隊友捷克
又吞左奧地利都無人理
而家中國郁下南海都比人屌
證明你老屈我
誠哥真係智者!
屌完呢,起南海玩緊sandbox mode
如果美國變返左膠總統,分分鐘送台灣求習包子大帝唔好開戰都唔奇。 
大家趁有機會去多兩次台灣
講乜都假!加速移民最實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞