中共中央建議廢除憲法國家主席最多連任兩屆制度

708 回覆
600 Like 18 Dislike
刁大 1953年出世 計今年係65歲

4年後2020年20大 - 69
2025年21大 - 74
2030年22大 - 79
2035年23大 - 84
2040年24大 - 89

依家醫療科技咁好 假設大大身體健康 90歲+2046前至少可以玩多25年
做終生又億人之下正常來講共產黨應該亡黨

都做左皇帝
邊會仲比毛條死人騎住

經濟爆煲又可以入共產黨數

絕!
美國仲話禁槍
一陣浸浸有樣學樣點算
刁大 1953年出世 計今年係65歲

4年後2022年20大 - 69
2027年21大 - 74
2032年22大 - 79
2037年23大 - 84
2042年24大 - 89

依家醫療科技咁好 假設大大身體健康 90歲+2046前至少可以玩多25年

禁撚錯機 自膠
有一點想講一講

解放軍將領, 其實好多都唔係自己實力上位, 而係比錢買位做
呢班所謂既將領, 根本唔識打仗, 完全無任何軍事知識, 只係識貪污, 屌女
靠佢地叛變 真係哂鳩氣

睇下徐才厚, 郭伯雄 ............佢地2004年開始, 就做中央軍委副主席, 即係解放軍第二號人物
結果習總上台唔夠兩年, 就輕鬆KO佢地
即係證明呢D 解放軍高層 得淡笑

仲有解放軍果班少爺兵, 好多都只係「打份工」既心態, 同香港食環 差唔多
叫佢地去執垃圾, 都可以中暑

叫佢地去兵變?? 佢地告發番你轉頭就差唔多
你老母幾時行動幫包太陽生返個太子
唔知佢老婆同個女猛唔猛料
玩埋外戚干政都仲得
如果我係國家主席
我直情解散中共, 令中國變成民主國家

到時候我就係新一代中國國父,受到中國人, 和外國人讚揚
諾貝爾和平獎 都會馬上頒比我
改國名啦
連做樣選舉都無
仲共乜和國
原來港獨本土狗下一步行動係想拉攏習主席?
講到咁廢,前面2手又稱唔到帝?
雜帝
細個讀d中史好有用
所以中共唔敢打仗囉

睇下之前 印度 派40個士兵 入侵中國邊境
中共出動 外交部 屌左三個月. 都無行動

基本上 中共軍隊 唯一用處, 就是屠殺各地想反抗既民眾
呢種諗法最危險

做嚟都無用呀又乜又柒,溫水煮蛙就係咁
下下計較下短期得失,慢慢俾人斬手斬腳
唔好咁低質啦,依啲咁撚反智嘅野係支那先會發生,2018仲玩帝制,痴撚線公司
一陣好似毛仔咁黎個大躍進 咁真係九龍新界冇得避
老鄧當年仲講過黨政分家添
借用倪匡一句, 不要忘記鄧小平是共產黨
沙地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞