中共中央建議廢除憲法國家主席最多連任兩屆制度

708 回覆
600 Like 18 Dislike
依家中國重視既就係印度洋果邊 太平洋比日本、南韓、台灣封鎖曬 而且意識形態唔同無得搞
所以雜總先要搞一帶一路 借用巴基斯坦獲得瓜達爾港直抵印度洋
所以美國先咁緊張 成日強調印太印太 拉埋印度落水 因為巴基斯坦人好憎美國 隨時一面倒去中國度 而且巴基斯坦係發展中國家 容易比支那控制
講真,俾你上到呢個位,你都會咁做
如果我係國家主席
我直情解散中共, 令中國變成民主國家

到時候我就係新一代中國國父,受到中國人, 和外國人讚揚
諾貝爾和平獎 都會馬上頒比我
俾中國人民主? 實死得人多

呢句真,嗰班垃圾生番。如果雜帝願意鎖國,唔放班支那冚家產嚟香港,我第一個支持佢封帝,可惜無可能,佢一定唔會放過香港
第三次世界大戰 習國
習未帝
另類現代特式稱帝
但係,印度同中國及巴基斯坦唔妥噃。

印度會唔會咁輕易讓印度洋出黎?

印度嘅軍事力量係唔弱⋯

佢嘅導彈同樣可以攜帶核彈頭。

上次佢地都拒絕簽署一帶一路嘅合作協議⋯
中華民族到了最危險的時候,
每個人被迫着發出最後的吼聲

應景
對全世界來講都係歷史性嘅一日
有機會因爲咁而邁向第三次世界大戰之路
咁好安全
同沙地班回教國家睇齊
你不如話學老鄧仲啱
但佢比起老鄧冇咁強威望所以先要要埋個名
咁先名正言順
佢係咪成功複製自己
唔好白痴啦
強國都知自己紙老虎
只會用來鎮壓強國人,唔會對外
有巴雞頂住下先囉 巴雞都有核彈 支那玩以夷制夷 等2兄弟自相殘殺幾過癮
仲有洞朗事件我覺得係分水嶺 睇到印度野心 支那唔會比印度獨大
同埋支那一直想係印度洋建軍 巴雞一面倒向支那 反正投資左咁多錢都預左巴雞還唔到 比支那係瓜達爾港起海軍係時間問題
依家雜總可以繼續連任 即係一帶一路同中巴經濟走廊都會係23年後繼續執行
唔係就會好似糊塗個「科學發展觀」被拋棄
印度唔簽一帶一路其實好反映到印度人心態 寧願兩敗俱傷都唔益巴雞 近呢幾年印度教民族主義好厲害
戊戌變法

習太祖復辟
對全世界來講都係歷史性嘅一日
有機會因爲咁而邁向第三次世界大戰之路
真係同二戰德國好似
唔好白痴啦
強國都知自己紙老虎
只會用來鎮壓強國人,唔會對外
我當然講國內啦⋯⋯

有冇睇過中國班武術大師比徐曉冬屌打嗰單野?尤其係雷公vs徐曉冬嗰場

佢哋個個都自我洗腦以為自己真係好打得,識氣功。呢個反映咗典型中國人心態,連高層都唔例外。呢廿年嘅發展真係會令到佢哋有種中國就係強國嘅feel。即使軍方前線自己知自己事,唔代表做軍委會嗰個知
港獨本土狗有咩行動?

點解未block既
永續基本法果班狗效左忠未
港獨本土狗答唔到?
代答:井水不犯河水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞