[航空]連登飛機膠討論區2

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
不過新suite好似麻麻,網上嘅評價都好一般
話時話 CI677 678係咪同921 922合併埋一齊
以後都唔會有呢兩班機?
我同你講係唔會出現連人帶機咁租
用cx flight no就會
隔離果邊我都知會咁做,hke 唔夠機會用hka機黎飛
但國泰唔會
其實國泰同Air Hong kong都有咁既例子
CX 026都係用ld機同ahk 啲人飛
B-HOU lastflight個flight no.都係CX2086
好明顯係code share flight number la
咁唔知la
CX當然唔會啦
KA剛剛比佢食果時成日wet least 因航機飛 港台線
AHK都濕租左架Polar 763飛
上次差啲撞山嗰架咪polar
hke本身長租左5架港航機做開荒,唔係臨時唔夠機先借,同埋5架都轉走晒啦,而家全部A320都係hke機
講起,因航電話全部747字頭
依層我就唔知啦,始終隔離公司既資料冇可能會知得咁details
LPB LPF LPG LPH重有架...LPE好似係
5架走晒啦!
唔只 CX333 CX747 CX777 既車牌全部都係因航買晒
HKE嗰五架Y174 A320去哂老母嗰邊d唔知乜鳩公司
咩撞山 唔係CA同ZH咩
15年坐KA483 wet lease 左KQO 黎飛
走嗰5隻都算,LCD都走埋
去整番個CX359 先
無啦啦拎走隻春卷都唔知做乜
我未去住 可能會考車牌 因為佢未比時間我 做好壞打算先姐
UO B-LCD - GT B-1032
UO B-KXA - TL VH-SWO
UO B-KXB - TK VH-ANO
UO B-KXC - T3 G-CIXV
UO B-KXD - 5D XA-ALH

除左LCD比番HNA去另一子公司之外,其他都退租了
要計,其實B-LPH走先奇,U-FLY Paint黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞