[航空]連登飛機膠討論區2

1001 回覆
17 Like 1 Dislike

世界級
睇落麻麻地
華航應該整台式卷餅
同因卷一較高下
台港線佢唔派曲奇已經好好
華卷
有冇人食過瑞士卷
ZRH-FRA, 得粒朱古力同大ZERO.

真係大零樂
CI 都有空氣包架. 不過好味D.

個陣唔知FRA回程LX轉LH唔使再做security check, 早知唔鬼開黎飲, 留返轉FRA-HKG, 1個鐘機飲咁大支其實好飽 .
做乜加密
左上角好似幾好味
CX secrets 話

1. 因航將會轉更多A330畀因龍
2. NGO 轉畀因龍
3. cut TPE/NGO, 轉做 TPE/KIX
4. 因龍空姐要去 因航城 report duty
真巴點解咁留意航空消息
我過得過多十年因龍會同因航完全合併
維珍都有virgin atlantic同virgin america, virgin australia
咁cathay pacific同cathay dragon都可以並存嘅
咁NGO loading遠比KIX/NRT/HND差,轉俾KA都合理,少客可以轉321……
8/12坐CX539番香港,Y位坐左都唔知有無50%……
我份工要留意各行各業
經TPE時間唔比BR/CI靚
冇red eye之餘更加冇businessman
反而想知UO未飛NGO個loading係有幾多
已經唔記得左咩味, 總之唔難食
cathay 唔係炒期油輸太多, 拎筆錢開間因字頭LCC, 就唔洗俾輸得咁慘LA.

SQ NH LH都渣幾間LCC SUB, 反而BA, CX乜Q都無.
CX secrets 話

1. 因航將會轉更多A330畀因龍
2. NGO 轉畀因龍
3. cut TPE/NGO, 轉做 TPE/KIX
4. 因龍空姐要去 因航城 report duty
咁NGO loading遠比KIX/NRT/HND差,轉俾KA都合理,少客可以轉321……
8/12坐CX539番香港,Y位坐左都唔知有無50%……
經TPE時間唔比BR/CI靚
冇red eye之餘更加冇businessman

岩岩坐CX531返, 用773Z飛. 勁空. 不過NGO可能係LOAD貨多. TPE個程係包多個SLOT者. HKG/TPE密到PK. 應讓都係有機係地就飛一轉
月頭坐 CX451 NRT-TPE 都係勁空, 一個人坐3個位, 但好多貨
其實時間唔趕既坐經TPE 既機都幾好, 起碼平D
用773Z飛名古屋嘥曬
走NRT KIX 清客好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞