[航空]連登飛機膠討論區2

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
發達佬重有好多係美國
https://www.facebook.com/nonstopflying/photos/a.426808224048843.103759.426392630757069/1785186584877660/?type=3&theater
【✈A350-1000世界巡迴飛行】
空中巴士 Airbus宣布即將展開A350-1000的世界巡迴展示之旅,身為A350重要客戶與營運據點之一的台灣也在巡迴路線上。
🇹🇼2018.1.31 16:00 降落桃園機場
🇹🇼2018.2.1 13:00 展示飛行
🇹🇼2018.2.1 16:00 桃園機場起飛離台
*以上為暫訂計畫,確切時刻以官方公告與屆時情況為準。
#airbus #a350 #a351 #a3501000 #a350xwbtour #空中巴士
桃園國際機場 Taoyuan International Airport
(photo: airbus.com)
暫時知tpe係呢兩日
香港應該都係咁上下
亞洲都有75F 不過都冇飛香港
31號係TPE坐1655機返香港 到時睇下影唔影到
singapore airshow trade day 會見倒
相比a333 a321 a320 算少
多謝你分享~! 因為揀qatar去歐洲平, 睇緊搭咩機好,

定係ek 4程a380呢, 價差不多~ 380唯一缺點係落機/拿行李慢?
香港計短途機多數都Airbus 767/757冇330/321多正常呀
想去澳洲讀飛機維修,有冇巴打識 lung路?
757部火箭飛高原岩曬
要讀就讀aerospace
文科仔
巴打係機場同業?
紫證撚+B
將來去非洲唔使再捱貴機票

https://www.ptt.cc/bbs/Aviation/M.1516982293.A.2A5.html
EK呢D奶共AIRLINES, 唔認係支那人請全力避開.
美帝d短途都係757多,香港d短途例如北京歵海呢d 757其實岩用

同一日都有隻CX機去BKK ground return
757對比起321/767/330冇咁靈活 一陣飛完PEK再用757飛TPE/BKK呢D多客port就仆街
維珍買左air Berlin 啲機?
好似係 你指A330-200 right ?

Lufthansa 點解唔唔要而比維珍?
坐過787同A350
787張凳薄到睇半套戲已經想起身
A350就好坐同靜好多
係lease 唔係買 AB return to leasor VS執雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞