[航空]連登飛機膠討論區2

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
2480飛曼谷 抵啲
咪唔好髹支旗囉
不過我諗係怕啲人見番舊色
勾起英治時代嘅美好回憶
唔係果次隻機係有J PEY 同Y 三個艙?
agree. 台北一個鐘真心唔係幾夠
唔記得LU, 個次係MH去KUL夜晚壞機, 派左晚機場REGEAL房, 第2朝開COUNTER沖去找HEA記地勤轉CX 好在無等佢整返好先飛
夜機HKG同TPE聯手ATC, 多數有2個鐘坐

試過HKG-KHH被CI UP撞正HX新LOUNGE著火. 上年9月又試過TPE返撞正HKG被個8號波快閃, 係架CI 747上層爽住被ATC HOLD左2個鐘 .
買左四月尾hx飛sfo試搭佢架新a350 2千幾好抵屌
《萬眾同心撐廚叉》
捐款名單:
妍兒 2000

Klm寄失左我件行李
我12月試過

Klm寄失左我件行李
我12月試過

好sad走去問肥豬豬荷蘭妹,佢叫我係行李帶等多陣,結果緊係無....叫我寫紙仔...好啦,好在有現金係手,行李有部mavic pro係入面,以為比人m左....點知原來果晚就寄左去我住果度,但又完全無通知,足足用左同一條底底3日先再打電話問,唉也也!

Ps 條姐姐肥得黎好可愛,金髮眼仔圓圓,好想抱抱

我真係好鐘意飲荷蘭雞雞湯
找得返算係咁. 歐美/長途機真心唔係太敢寄艙. 平時唔會點敗家, 除左去日本, 極少CHECK BAG
有冇咁恐怖呀
好似話100件會有1件寄失/DELAY, 每1000件寄失/DELAY入面, 有7件會真係消失/無人認領.
咁即係每十萬件先有件係消失/無人認領
機率好低啫
找得返算係咁. 歐美/長途機真心唔係太敢寄艙. 平時唔會點敗家, 除左去日本, 極少CHECK BAG
有冇咁恐怖呀
好似話100件會有1件寄失/DELAY, 每1000件寄失/DELAY入面, 有7件會真係消失/無人認領.
咁即係每十萬件先有7件係消失/無人認領
機率好低啫

A330轉做A350
16xx 連稅上年都仲有 依加連稅有2000 (單人飛) 都唔多 好多時要買2人同行先有

btw個z倉 好似可以轉返miles同埋計程數

我今年都轉左買年票 廢事煩
真係有啲杞人憂天
乜撚野叫m左
CI批A330唔係人坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞