[航空]連登飛機膠討論區2

1001 回覆
17 Like 1 Dislike
等緊減價然後撘佢
行咩schedule都係鳩黎架啦UO
4xx 仲有台北
商務?
等緊 hx 再做 16xx 台北商務就去試
睇flightradar好似兜成兩個幾鐘廿鳩幾個圈
yes
744去 359返
廚叉幾平都唔坐
我真係去數
因為ATC要求
HX BIZ大紅老尾. 不如等BUG FARE/MH大特價好過.

一係就CI 747自己揀上層, 仲要平D添.

因航都玩舊色就好了
傳左好耐架
之前一直傳最後一隻 77W 收機時會噴 retro livery

後尾好似話 political reason 唔做喎
吹咗好耐 呢隻色真係大柴最經典最光輝嘅見證 果陣同成個香港一齊起飛
至於香港點解好 國泰點解冇retro 大家可以稍移玉步睇下條尾嘅左上角
我見佢係咁轉
食完飯佢仲轉緊
1300$ 飛BOS, 唯有做沙甸魚
如無意外,Marco polo終於就黎升silver,點睇?長期CX來回SYD-HKG

坐死CX就當然係保住個SLIVER LA. 易被UP, 又有LOUNGE. CX SLIVER唔計個OW RUBY, 淨坐CX一定值租. 仲有可以WAIVE埋CXAE張信用卡年費.

因航都玩舊色就好了
傳左好耐架
之前一直傳最後一隻 77W 收機時會噴 retro livery

後尾好似話 political reason 唔做喎

因為共匪支那擊落過CX舊機, 有狗官唔HAPPY唔俾因航玩舊色
我數好似25定26個圈
張機票好底坐, 可惜飛突個D唔計MILES
想問下台北坐國泰333係咪多數都係Fix Shell 櫈?
上年坐過3次, 2次係1次唔係.
黎緊 icn to HKG 諗緊 cx411 or 419
怕佢轉機款個J class轉 假J regional
有咩方法估到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞