有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
有次見到我侄仔睇緊YOUTUBE 我走埋去睇下佢睇緊乜
又係見到依D暴力血腥野 我即刻就唔比佢睇
同左佢老豆老母講 但佢地只係叫個3歲小朋友以後唔可以睇依D內容
但無再阻止佢睇YouTube

見到依個POST我都登侄仔擔心 應該可以點做先幫到個細路仔介左電子奶嘴佢
而家一唔比佢睇佢就會發脾氣
elsagate
根本係美國好多有錢變態佬, 控制大公司, 政府, 傳媒
所以先曝光唔到, 冇人報
上年無意中見到有人share恐懼鳥有文講,又係有班人去查,之後俾人封鎖消息,果篇文我記得最後班人係查到有組織捉小朋友之類,話有好耐歷史,之後查到間好古怪嘅幼稚園定托兒所,就開始有人出黎恐嚇d多事嘅人,最後又不了了之。
hide咗YouTube app,幫佢block channel,陪佢玩其他嘢
唔只美國,係全世界
唯一可以做係睇實自己細路
屌 連登真係有小朋友
無衝突喎

肥絲係垃圾呀

block左好耐

block埋你條on9信徒先
玻璃心
你應該仲係小朋友, 扮乜鳩大人呀
........
屋企個小朋友成日自動拎手機解鎖睇
啱啱睇左幾段覺得好on9
不過我地大人就唔同

俾d小朋友睇到會改變佢思想
太惡劣呢d片
由其而家好多小朋友拎部ipad係度周圍搵野襟
呢到都好多小朋友..

心智未成熟就咪撚上高登連登la
反而睇過The film theories
推理Don't Hug Me I'm Scared
帶出個意思正面好多
https://youtu.be/nC-bVtpIMd4
不過唔係專登整俾小朋友睇
好撚恐怖
你講,整呢d片係咩居心
整比你睇
仆街睇左
now let's all agree to never be creative again
突擊巨人??
心智未成熟就睇返天線得得b la..
出街就收翻埋個電話啦
成日見到啲細路出街食飯都要睇youtube
要教佢啱嘅時候做啱嘅嘢
無得睇片就唔食飯 你咪由佢唔食
佢肚餓會叫架啦 專家有教架唔係我吹
我地細個食飯咪又係俾老母熄電視

我屋企人啲細路無一個會出街機不離身
家教問題 做得家長就咪咁q懶啦

根本咁早俾細路睇電子野就唔應該
以為係講happy free friends 嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞