有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
我仔又係睇Ryan
睇奇妙有線新聞啦
有冇人玩過新線上遊戲地帶定係遊戲帝國
入面有個flash game係你做咗一個去做自殺式炸彈襲擊嘅細路 要你去炸人
細個玩冇乜嘢 諗返好恐怖
以前有隻好多細路玩既flash game係學校殺人,又標血又甩手甩腳

畫風又係好卡通
死亡校園係反抗校園槍擊
有冇人玩過新線上遊戲地帶定係遊戲帝國
入面有個flash game係你做咗一個去做自殺式炸彈襲擊嘅細路 要你去炸人
細個玩冇乜嘢 諗返好恐怖
以前有隻好多細路玩既flash game係學校殺人,又標血又甩手甩腳

畫風又係好卡通
死亡校園係反抗校園槍擊

咩婚禮自殺,辦公室殺人狂
呢個po上左報 hk01
有隻係間房ge自殺game

不過細個未有電腦,接觸依d flash game已經係小學三四年班,算係腦筍生埋緊,其實已經有意識依d game係唔好同血腥暴力,所以只會趁呀媽唔係到偷偷地玩

但依加ge細路可能再細d已經接觸到,根本唔知自己睇緊d野係有問題
痴線好恐怖點解會有呢啲片
睇ptt篇文睇到好心寒
有冇人幫手fwd出去baby kingdom 同fb 媽咪會果啲group
而家啲小朋友太早接受網絡資訊啦
做家長要一定睇緊
個啲game話晒都係自己按黎玩
唔同youtube個啲昆人去睇

就好似玩恐怖遊戲你會有心理準備
但係玩有一隻找不同然後有野彈出黎個種game
兩樣係唔同
唔知比喻得岩唔岩
我係講真人版, 依家真人版劇情的確係收斂左, 無咁明顯, 但卡通版猖狂劇情依然隨處見到
而大陸網就仲有好多真人未解禁版backup
有咩方法可以完全清左啲record佢,
唔再係推薦頻道見到呀

block 極都block唔完
https://www.youtube.com/feed/history
下次最好用無痕或者開新ac睇
Ptt篇文去到最後好恐怖.... 即係樓主一直有比人監察住?
篇文係轉載外國既文,有d話係咩non sleep版貼先,即係故唔係真
或del youtube轉比錢訂官方channel

mytvsuper,now個類disney channel諗冇事掛
可以參考Bobo Doll Experiment, 證明observation 同 imitation暴力行為對小朋友既影響
https://www.simplypsychology.org/bobo-doll.html
歡迎大家瘋狂report呢啲仆街片
其實呢個世界真係好黑暗,真係要靠自己雙手去保護好下一代

之前試過同前同事講有關呢方面既野
點知俾人話叫我唔好留意咁多呢啲事,會睇壞腦
個刻個心嬲到痴線,我好心提醒下叫佢小心
佢話我變態睇壞腦?

鬼唔望佢啲仔女睇呢啲片終老
邊有得咁比嫁
果D GAME題目晒明晒 又有殺字又乜又物
D YOUTUBE片封面係明明可愛 得意比小朋友睇
但內容係另一回事嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞