有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
痴撚線
好恐怖
唔敢睇啲片
大人連睇字都覺得驚 何況細路仔

[ff mode] youtube 可以整個kids版
而kids版 每條片都會經過審查 同埋會限制設立youtube channel同youtuber既target audience
咁家長就唔驚小朋友亂按到啲垃圾片
唔敢睇啲片
大人連睇字都覺得驚 何況細路仔

[ff mode] youtube 可以整個kids版
而kids版 每條片都會經過審查 同埋會限制設立youtube channel同youtuber既target audience
咁家長就唔驚小朋友亂按到啲垃圾片

已經有
自隊一打 太孤陋寡聞
香港好似無乜人理呢單野
香港比較多content farm片
推一推
細佬睇下笑波子咪幾好
香港好似無乜人理呢單野

係,台灣同大陸啲網媒/forum都開始多人討論,唔知點解係香港就冇人理,係香港咁多家長都比小朋友用電子奶嘴,又唔係個個家長都會check住小朋友睇過d咩,容乜易就咁就比人洗左腦。入面有大量講打針既片,黎洗小朋友腦令佢地覺得打針好正常,我就諗起大陸紅黃藍幼稚園單野,又係同打針有關 仲有呢啲片成日用紅黃藍色(仲有綠同粉紅色)黎引小朋友入去睇
最近我阿妹成日發惡夢 幾個月前有留意過佢睇Elsa Spider-Man 但當時未知咩事 聽日要check下佢history
希望no sleep個篇文係作出黎 如果個組職係咁有系統真係好撚恐怖
花花果條片係bms黎,我another hard到,insane唔得
小朋友會大
夠膽係共產黨頭上動土

hard clear到,其實唔難
https://youtu.be/9j5yZw84gQc

異次元lv,不了
https://youtu.be/lQZmXtUe1R0
another

insane
推...好L痴線
雖然我而家都係一個正常人
而且對於呢單嘢好反感同覺得好撚變態
但係我睇完呢個post d片只會理智上覺得唔應該比細路睇,但自己睇就覺得好撚無聊唔會覺得噁心或者秒熄咗佢

仆街係咪真係細個上得newgrounds多
我覺得半真半假, 工作經歷應該係作出黎, 但呢d片可以出咁多個又可以國際化到咁一定係有組織性管理
呢個係好深遠嘅影響
有人喺世界嘅背面推動緊一啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞