有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
don't be evil
之前英國model俾人迷魂綁架係一個好嘅證明,呢啲組織的確存在,但好快就冷淡處理無人講,支那紅黃藍幼稚園事件直頭屈返啲家長轉頭,之後不了了之
諗返起細個玩啲flash game 好多都好變態

記得有個係一個女仔行行街 類似俾人跟蹤 跟住下一個畫面係佢死左全身訓係度 你可以一層一層移走佢件衫 跟住皮 跟住內臟

同死亡校園自殺遊戲之類 都係細個都好經常接觸到
其實可能我地暗啞底都俾洗左腦 覺得有啲不合理嘅嘢係好正常

睇過呢個系列,但佢唔算係樓主講嗰啲
Don’t hug me系列背後有意思,唔係惡意片
睇段片留言應該有解答
好不安
幾多家長比部電話 ipad個細路做電子奶嘴
就係睇埋呢啲野
我唔知 但係YOUTUBE 個推薦真係好ON9
我唔係陰謀論撚,但youtube咁嘅處理手法真係好似係畀d孌童組織控制緊,甚至係其中一部分
我會傾向相信,呢啲片大人睇到最多屌幾句話核突不安就熄機,但細路白紙一張日日咁睇個影響好大,令佢哋將暴力血腥合理化
最怪係YouTube好縱容呢啲片,照計應該好多report
咁成件事都幾吊詭,偏偏utube又唔理
侵權片又做野快到on99
本身果啲就係侵權片嚟,大量marvel DC 冰雪之類嘅角色

諗起敵敵尼陰謀論
最撚心寒係真係唔知有幾多細路睇左而且大人做咩都補救/影響唔到;家長叫可能仲有反效果
懶就懶啦,一個手機塞住細路把唔洗煩啫
係咪don't hug me I am scared ?
https://www.ptt.cc/bbs/marvel/M.1516032375.A.758.html
大家可以睇下呢條link,好詳細
之前Twitter已經俾人搵到有大量孌童 account,twiiter反而係ban report 果個
其實係因為第一集講創意
先會用兒童節目咁既方法去諷刺返由細到大卑人灌輸既創意係假既
之後果d係用返同3個角色 但佢地target 絕對唔係小朋友 同埋真係有意思既 雖然我覺得d核特畫面有少少creepy
聽人講kids版都有
上面咪post左
Don’t hug me I’m scared 唔關事 之後幾集都係kickstart先有,純粹大人們玩意
sry 冇追post
樓主有孖生兄弟?
唔明你想講D咩
話唔定呢個post都有d邪惡組織既人,話唔定樓主就係,想呃人睇d片升click rate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞