有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
推 背後好大陰謀
其一,仲有係破壞普世價值同倫理,例如傷害生命
小朋友如果比人洗左腦而有暴力傾向係好大獲
佢地d片好多時又大肚又打針又打屁股, 想令小朋友對呢d事麻木, 覺得呢d係娛樂既一部份, 唔知之前果間紅黃藍幼稚園係咪成日播呢d片俾細路睇然後吉針

(youtube基本上好難搵, 但大陸網仲有好多backup未删)
佢地d片好多時又大肚又打針又打屁股, 想令小朋友對呢d事麻木, 覺得呢d係娛樂既一部份, 唔知之前果間紅黃藍幼稚園係咪成日播呢d片俾細路睇然後吉針

(youtube基本上好難搵, 但大陸網仲有好多backup未删)

有冇backup link 想睇下係點
個啲片其實內容都係一樣,離不開個幾樣題材,ptt入面㩒完d link,基本上隔離推薦影片都會有類似既片。呢d channel可能今日卡通elsa同蜘蛛俠啲片比人report搞到刪左,聽日就出條minions同米奇既片出黎,只不過係換左卡通人物繼續引小朋友入黎。之前無意中睇到pewdiepie有條片講過呢d channel,班人一日會upload至少七八條詭異片,內容除左啲卡通人物之外都係一樣,今日刪左,聽日再做條新既繼續大量upload 加上youtube又唔理,注重版權既廸士尼又唔理
聽過紅黃藍幼稚園未呀,中共都幫佢隱瞞啦
Youtube周圍都係呢啲片,一搵就搵到喎
就算del咗一兩日都好快有backup,改過個名又出過同一條片,而且view數升得好快

唔小心講左粗口會打冷震添
支那冇資格再講乜鳩慰安婦
lm
話唔明問點解果啲去隔壁登個post到睇下
上而咪有link囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞