有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
好恐怖

普通人可以做啲咩
乜都做唔到 只可以入學前查清楚D高層有冇咩可疑關係
CCTVB報紅黃綠單野都瞞下瞒下咁
Mr pickle 唔係比小朋友睇啦
YouTube 有心包庇真係痴撚線
真係唔好俾小朋友咁早接觸網絡世界
就算係我地都好多人太早接觸網絡世界變到深迷打丁
洗腦洗到D細路覺得食屎冇野
好病態 好黑暗
究竟整呢d影片既人有咩居心
好不安
Don’t hug me I’m scared
留名聽日睇 依家不了
快樂氰化物
頂如果我第時個細路學左段片咁樣玩屎法我應該會打撚死佢
好撚恐怖
齋睇字都驚到仆街 唔敢瞓覺等天光算
可參考下高登:

https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6819668&page=1
好恐怖

普通人可以做啲咩
乜都做唔到 只可以入學前查清楚D高層有冇咩可疑關係
CCTVB報紅黃綠單野都瞞下瞒下咁

呢單同pizzagate同而家樓主講嘅elsagate全部都有關連。有人話點解fbi唔做嘢,點會做吖,隨時佢地啲高層都有份玩埋一份。你睇呢兩單嘢喺支那同美國可以咁快冚熄,你就知幕後股勢力幾勁
成本低,低門框,高回報囉,個個拆禮物個個 (應該係最早個批造小朋友睇既片既人),好似幾球野美金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞