有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
琴日義教見到個細路break嘅時候睇pennywise
我去同佢傾下計,同佢講我都有睇過套戲呀,覺得唔係好恐怖咁
跟住佢對眼由望電話咁碌上嚟崛住我話
that's because you don't know Pennywise
佢個神情有啲陰森 我嗰下都嚇一嚇
跟住我教佢教個strong字咁上下,問佢you want to be strong and powerful?
佢答我yes! I want to be strong and kill them all
小二咋
我個女好鐘意睇佢地
呢首歌都有事既? 我有親戚d 細路成日唱
呢條友啲片極多危險動作,耳濡目染下睇果啲細路會學埋一份
本身係兒歌,但啲仆街用呢類歌加落啲暴力片度
係香港靚仔先咁 外國靚仔睇htf睇到笑笑口

講咗幾廿百次Happy Tree Friends喺俾大人睇
同埋唔只喺香港細路同外國細路嘅分別
外國都有大把細路俾人用影片塗毒做緊性奴
首歌小朋友好鍾意,旋律好洗腦,歌詞又上口
班人就係睇中呢點,用呢首歌做BGM加埋色情暴力動畫洗你腦
到時要拐騙小朋友,或者對佢地做D咩不雅野
就戴個蜘蛛俠ELSA面具,播住首歌黎搞
D小朋友就以為係同佢玩,唔會反抗
回錯左上面另一個

首歌小朋友好鍾意,旋律好洗腦,歌詞又上口
班人就係睇中呢點,用呢首歌做BGM加埋色情暴力動畫洗你腦
到時要拐騙小朋友,或者對佢地做D咩不雅野
就戴個蜘蛛俠ELSA面具,播住首歌黎搞
D小朋友就以為係同佢玩,唔會反抗
仲有無新動向
相信要東張西望報導先會多啲回響
冇啦

平時黎交功課堆記者朋友呢
繼續推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞