有冇人聽過近排youtube 多左啲扮比小朋友睇既片

786 回覆
391 Like 14 Dislike
條片冇咩特別⋯但發現佢related video 幾個都係Elsagate d 片
記得個celine妹妹,唔係唱歌比賽個個,出過所謂兒童寫真,表面睇相好似好可愛但有人發現佢既相有唔舒服有意淫動作,當時大把人話冇問題話bb尿片廣告都露pat唔係意淫,但講既9成男人,個寫真攝影師仲係幫開模出寫真

結果幾日本書就落架

youtube片就未必搵到原source大家只有小心睇住小朋友
之前發現有啲elsagate片,會撈埋落啲正常片playlist度,細路睇完第一段正常之後就開始不知不覺睇elsagate片
係咪萬寧果個細路?好快俾人圍插之後收皮

得十幾個瀏覽咁新?

睇到下便d 圖

我諗起avgle 入便d 廣告圖
一撚樣 係d奇怪公仔 屌西含L 圖
好恐怖

有無人都見過?
我有個表妹好鍾意ELSA 唔知有無睇過
佢地個模式就係先用spider man Elsa 依類少朋友易搵嘅keyword 導鳩佢地睇,然後related video 越去越撚鳩,好撚仆街 disney 咁注重版權冇撚ban果下好可疑,不嬲都有人講Disney channel而家拍嘅片都越黎越sexualised child
其實Happy Tree friends點解唔算
未睇過都純粹以為係卡通
睇完先知係血腥暴力嘢
啲細路睇yt其實唔會揀內容 見到係卡通就會㩒入去 最後就容易比人灌輸錯嘅嘢
Disney YouTube咁注重版權收入居然唔做嘢,果啲片講緊好多都過千萬hit rate,好撚可疑
屌諗諗下好似自己姨甥睇過類似既片
有次無意中睇到佢睇youtube,有個好古怪既spiderman,畫風好似呢d片既spiderman
我睇左一陣只係覺得spiderman個樣怪到我覺得有d唔舒服,印象中我睇個時段片既內容就無乜古怪
但我只係睇左幾秒,唔排除段片就係呢類片
見到外國好多人講緊單野
成件事好陰謀論,做家務真係要小心啲
好多片係AI整既
屋企有小朋友 對之前會比佢聽youtube個d nursery...點知有次佢睇睇下就真係睇左條類似大家講既野既片
其實真係會click到去睇
唉搞呢d野既人究竟有幾心理變態
立心不良
好撚心寒 呢個世界真係好恐佈
Nursery rhyme
Elsagate係咪比YouTube bam 左
Or is it just a hashtag for these sick videos
TASTE THE RAINBOW MOTHERFUCKER!
另外已經開始進軍鄰國
https://www.zhihu.com/question/265728004
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞